ΑΕΚ

Ο κόσμος της ΑΕΚ γκρινιάζει και για Κουχάρσκι

Η ΑΕΚ έχει κολλήσει μεταγραφικά και όπως είναι φυσικό στην γκρίνια η μπάλα τους παίρνει όλους και τον Κουχάρσκι
Ο κόσμος της ΑΕΚ γκρινιάζει και για Κουχάρσκι

Η ΑΕΚ είναι σε περίεργο mood. Το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Τα αποτελέσματα είναι τέτοια που όλοι είναι υπό κρίση. Ακόμα και ο Αλμέιδα. Προς το παρόν μπορεί να μην τίθεται θέμα. Η ΑΕΚ όμως πρέπει να κάνει το 3 στα 3 στα επόμενα παιχνίδια.

Με Λιβαδειά και Καλλιθέα εκτός και ενδιάμεσα Βόλο εντός. Τρεις ομάδες που έχουν δείξει καλά πράγματα.

Η ΑΕΚ τα έχει κάνει μαντάρα και με τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Έχει γεμίσει παίκτες από τη μέση και μπροστά και δεν έχει καταφέρει να κάνει το ίδιο με άλλα κενά. Σε τέτοιο σημείο που να μην παίζει π.χ. ο Περέιρα.

Αριστερός μπακ σημείο αναφοράς όμως δεν υπάρχει. Χαφ δεν αποκτήθηκε. Στα στόπερ προτιμήθηκε να μείνει ο Κάλενς. Και ο Μουκουντί, που ήταν καλός με τη Λαμία, να υπάρχει η ελπίδα να ανακάμψει αγωνιστικά.

Είναι η πρώτη φορά επί Αλμέιδα που στην κριτική έχουν μπει για τα καλά οι Κονέ, Κουχάρσκι. Κι αν ο Κονέ είναι… παιδί της ΑΕΚ, ο πολωνός τεχνικός διευθυντής έχει συγκεντρώσει γκρίνια. Πολλή γκρίνια, υπάρχει ένα ερώτημα για τις αρμοδιότητες του.

Και πρακτικά. Υποτίθεται πως θα βοηθούσε να έρθουν πωλήσεις. Έστω παικτών που δεν υπολογίζονται. Ο Στάνκοβιτς όμως ακόμα είναι στα Σπάτα. Και ο Πισάρο. Βαριά συμβόλαια, ποδοσφαιριστών που δε θα αγωνιστούν.

Για τον Ζίνι ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη.

Μόνο ο Πόνσε έφυγε έφυγε για το MLS και αυτός μάλλον θα έπρεπε να μείνει.

Επιθετικό 2,5 μήνες έψαχνε/ψάχνει η ΑΕΚ.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο κόσμος της ΑΕΚ γκρινιάζει και για Κουχάρσκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.