ΑΕΚ

Στην Τουρκία λένε για ΑΕΚ και Αμπουμπακάρ!

Η ΑΕΚ αναζητά εναγωνίως φορ και στην Τουρκία τη βάζουν στο παιχνίδι για τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας
Στην Τουρκία λένε για ΑΕΚ και Αμπουμπακάρ!

Η ΑΕΚ αναζητά εναγωνίως επιθετικό. Είναι σε επαφές με την Λουντογκόρετς για τον Ντουά. Το παλεύει. Υπήρχε έως και πρόσφατα οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δεδομένο πως στη λίστα υπάρχουν και άλλοι φόρ. Στην Τουρκία, δημοσίευμα του ajansspor βάζει την ομάδα του Αλμέιδα στο παιχνίδι της απόκτησης του Βινσέντ Αμπουμπακάρ.

Ο 32χρονος διεθνής με το Καμερούν έκανε πέρυσι 34 ματς με 12 γκολ και 3 ασίστ με την Μπεσικτάς. Είναι στη λίστα για παραχώρηση και οι τούρκοι βάζουν στο παιχνίδι την ΑΕΚ.

Ο Αμπουμπακάρ δεν και η πρώτη φορά που έχει συνδεθεί με τη χώρα μας. Έως τώρα φέτος πάντως δεν έχει κάνει ματς με τους «μαύρους αετούς». Ο λόγος πως είναι στη λίστα για να αποχωρήσει.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Τουρκία λένε για ΑΕΚ και Αμπουμπακάρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).