ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Νότιγχαμ φαβορί για να υπογράψει τον Μποβέ! Τρομερά δύσκολο για ΠΑΟΚ! Στο βάθος Ολυμπιακός; Αυτό είναι το συμβόλαιό του

Ο Εντοάρντο Μποβέ είναι πιο πιθανό να υπογράψει στη Νότιγχαμ παρά στον ΠΑΟΚ! Το σενάριο για Ολυμπιακό και το συμβόλαιό του
Η Νότιγχαμ φαβορί για να υπογράψει τον Μποβέ! Τρομερά δύσκολο για ΠΑΟΚ! Στο βάθος Ολυμπιακός; Αυτό είναι το συμβόλαιό του

Χαμός για τον Εντοάρντο Μποβέ. Ο 22χρονος ιταλός χαφ μπήκε στην Ελληνική πραγματικότητα λόγω ΠΑΟΚ. Και λόγω της ανάγκης των πρωταθλητών Ελλάδας να αποκτήσουν άμεσα, τουλάχιστον έναν χαφ.

Το Sportime κατέγραψε τις εξελίξεις με τον Μποβέ αλλά και τον Ταχίροβιτς. Σας ενημέρωσε και για τον Ρος Μπάρκλεϊ. Ο Μπακαγιόκο παραμένει πάντα στην επικαιρότητα μια και είναι απόλυτα εφικτή περίπτωση. Και έχουν υπάρξει εκ νέου επαφές.  

Όσον αφορά τον Μποβέ, οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία δεν είναι καλές για τον ΠΑΟΚ. Στην πατρίδα του τονίζουν πως φαβορί για να τον υπογράψει είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η πρόταση των Άγγλων ισχύει 100% και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ή και ώρες να υπάρξει deal. Άλλωστε, δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει δεδομένα.

Για τον ΠΑΟΚ στην Ιταλία θεωρούν πως είναι δύσκολο, τρομερά δύσκολο να καταφέρει να αποκτήσει τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες λόγω Νότιγχαμ έχει υπάρξει και το σενάριο για Μποβέ και Ολυμπιακό. Αν και οι ανάγκες των «ερυθρόλευκων» τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι για 8αρο10αρο και εξτρέμ. Ας καταγραφεί ωστόσο.

Να σημειωθεί επίσης, πως σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του Μποβέ στη Ρόμα είναι της τάξης του 1 εκατομμυρίου τον χρόνο.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Νότιγχαμ φαβορί για να υπογράψει τον Μποβέ! Τρομερά δύσκολο για ΠΑΟΚ! Στο βάθος Ολυμπιακός; Αυτό είναι το συμβόλαιό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).