ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Γιατί έχει αργήσει να ανακοινώσει τον Γιουρτσεβέν!

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτή την υπόθεση του 5αριού αλλά δε βιάζεται!
Παναθηναϊκός: Γιατί έχει αργήσει να ανακοινώσει τον Γιουρτσεβέν!

Μετά από μία σεζόν που κατέκτησε τόσο τη Euroleague, όσο και την Basket League, ο Παναθηναϊκός έχει μία έτοιμη ομάδα, που μπορεί να σαρώσει τα πάντα.

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όμως, δεν ησυχάζουν ποτέ και αυτό φάνηκε από τις πρώτες στιγμές του καλοκαιριού.

Εκεί που το «τριφύλλι» έτρεξε και έκλεισε ένα από τα καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης, τον Λορέντζο Μπράουν, δίνοντας του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Αυτό άλλωστε αξίζει ο Αμερικανός που διαθέτει Ισπανικό διαβατήριο, με αυτά που έχει κάνει στην Ευρώπη τα χρόνια που αγωνίζεται.

Κάπου εκεί και μετά από αυτή την κίνηση, ήταν ξεκάθαρο το μόνο κομμάτι του… παζλ που έλειπε από την ομάδα και αυτό δεν είναι άλλο από το 5άρι.

Εκεί που ο Ματίας Λεσόρ πέρασε μία σεζόν απελπιστικά μόνος του, χωρίς να έχει την απαραίτητη βοήθεια, σηκώνοντας όλο σχεδόν το βάρος σε άμυνα και επίθεση.

Παναθηναϊκός: Έχουν αργήσει τελικά οι «πράσινοι»;

Έτσι ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά εδώ και καιρό προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, με το απόλυτο φαβορί να είναι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Ο Τούρκος σέντερ που αγωνιζόταν στο NBA, είναι ο εκλεκτός του Εργκίν Αταμάν, αφού πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται στο ρόστερ.

Ωστόσο υπάρχει και εκεί μία καθυστέρηση, αφού εδώ και μέρες, ακούγεται ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γιατί όμως γίνεται αυτό; Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο… μαγικός κόσμος του NBA είναι «εθιστικός» και δύσκολα θες να φύγεις από εκεί.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έχει ξεκαθαρίσει ότι θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του, για να βρει ομάδα, αν και φαίνεται πολύ δύσκολο προς το παρόν.

Ο Παναθηναϊκός ακόμα δε βιάζεται, αφού θέλει να φέρει παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά η οριστική συμφωνία και η ανακοίνωση, φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά.

Φυσικά, πάντα η ομάδα της Αθήνας έχει και εναλλακτικές τις οποίες εξετάζει, στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά, όπως άλλωστε κάθε μεγάλη ομάδα, ειδικά ο πρωταθλητής Ευρώπης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Γιατί έχει αργήσει να ανακοινώσει τον Γιουρτσεβέν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.