MEDIA

Survivor 2025: Αποκάλυψη- Αυτές είναι οι δύο πρώτες παίκτριες που υπέγραψαν!

Μάθαμε τους πρώτους παίκτες που έρχονται στο Survivor 2025!
Survivor 2025: Αποκάλυψη- Αυτές είναι οι δύο πρώτες παίκτριες που υπέγραψαν!

Survivor 2025: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βαλθεί να βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να εντοπιστούν οι πιο δυνατοί παίκτες που θα βγάλουν το νέο κύκλo του ριάλιτι επιβίωσης… ασπροπρόσωπο!

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν ότι το ριάλιτι θα επέστρεφε τόσο σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά ο Ατζούν για μία ακόμα φορά έκανε την ανατροπή και τελικά ο ΣΚΑΪ με επίσημη ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει πως το reality επιβίωσης θα προβληθεί τώρα το φθινόπωρο φουλ ανανεωμένο και για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα δούμε νέα, ολόφρεσκα πρόσωπα!

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία παραγωγής έκανε μεγάλη ερεύνα σε διάφορες χώρες όπου προβάλλεται το ριάλιτι έτσι ώστε να γίνουν γνωστές οι προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Όπως έγινε γνωστό από την έρευνα, οι τηλεθεατές θέλουν περισσότερους influencers και κυρίως YouTubers να συμμετέχουν στο ριάλιτι, δηλαδή πρόσωπα με ήδη διαμορφωμένο κοινό και μεγάλη επιρροή στα social media.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, δύο αδερφές είναι πρώτες στη λίστα για Άγιο Δομίνικο.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Ο λόγος για τις Μαίρη και Βίκυ Πετεινάρη.

Πηγή: Mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 2025: Αποκάλυψη- Αυτές είναι οι δύο πρώτες παίκτριες που υπέγραψαν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα