MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ο πολυαναμενόμενος γάμος Στάθη και Ιουλίας- Όσα θα συμβούν!

Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «η γη της ελιάς»!
Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ο πολυαναμενόμενος γάμος Στάθη και Ιουλίας- Όσα θα συμβούν!

Με ανυπομονησία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» προκειμένου να δει την Ιουλία και τον Στάθη να παντρεύονται!

Ο νεανικός έρωτάς τους επιτέλους θα έχει το «happy end» που του αρμόζει. Παρά τα πάνδεινα που πέρασαν και τις «κατάρες» που πήραν από την Αρετή, η Ιουλία και ο Στάθης επιτέλους παντρεύονται. Οχι, όμως με παπά και με κουμπάρο, αλλά με δήμαρχο και μάλιστα τον αδελφό της νύφης, τον Ισίδωρο Βρεττάκο.

Η μέρα του γάμου ξημερώνει και η Ιουλία μαζί με τις φίλες της, αλλά και την κόρη της την Αριάδνη ξεκινάει τις προετοιμασίες για να ντυθεί νύφη. Κι όπως γνωρίζουμε όλες αυτές τις σεζόν, η Ιουλία είναι πολύ απλή στις εμφανίσεις της, έτσι και το νυφικό της είναι μεν απλό, αλλά άκρως εντυπωσιακό και σικάτο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ο πολυαναμενόμενος γάμος Στάθη και Ιουλίας- Όσα θα συμβούν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα