ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μεντιλίμπαρ επιμένει σε Ποντένσε και Όρτα

Δεν είναι ο Ολυμπιακός «κολλημένος» στις περιπτώσεις των Ντάνιελ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι και επιμένει.
Ο Μεντιλίμπαρ επιμένει σε Ποντένσε και Όρτα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν από την αρχή του καλοκαιριού ξεκάθαρος. Ο Βάσκος τεχνικός ήθελε να μείνουν όλοι οι βασικοί συντελεστές της επιτυχίας της κατάκτησης του Conference League. Ο Ολυμπιακός παλεύει να κάνει πράξη τις επιθυμίες του. Τόσο τον Ντάνιελ Ποντένσε, όσο και τον Αντρέ Όρτα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός, παρά τον σωρό προτάσεων που φθάνουν καθημερινά στα γραφεία και τον προπονητή, επιμένει στα ίδια πρόσωπα. Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι μια τέτοια περίπτωση, για παράδειγμα.

Μια μεταγραφή, μια υπέρβαση από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη βεβαίως, έστω και μετά από ένα δίμηνο που έμοιαζε ότι θα παραμείνει στην Πόρτο επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η επιμονή του Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός ήταν που εξακολουθούσε να βλέπει κενό στην άμυνα και τη λύση μόνο στο πρόσωπο του Αγκολέζου στόπερ.

Ο Μεντιλίμπαρ για Ποντένσε και Όρτα…

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τις τελευταίες ημέρες. Υπάρχουν εναλλακτικές στις θέσεις που ψάχνει ο Ολυμπιακός ποδοσφαιριστές. Και όχι ένας ή δύο, πολλοί και με πολύ καλά βιογραφικά. Με άλλα λόγια, plan β ένα σωρό. Πιο χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα του Ζότα Σίλβα. Αυτός κι αν ήταν εύκολο και ποιοτικό plan b.

Όμως από το μυαλό του Ισπανού δεν μπορούν να βγούνε ούτε ο Αντρέ Όρτα, ούτε ο Ντάνιελ Ποντένσε. Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται και αυτούς θέλει. Γι’ αυτό το λόγο ζητά από τη διοίκηση να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να αποκτηθούν.

Από εδώ μάλιστα είχαμε αναφέρει ότι έστω και την τελευταία στιγμή, ειδικά με τον Ποντένσε θα βρεθεί άκρη. Και θα βρεθεί… Διότι, η κατάσταση έχει δρομολογηθεί.. Χωρίς να είναι απίθανο να γίνει τελικά και του Όρτα… Παρότι πιο δύσκολο…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μεντιλίμπαρ επιμένει σε Ποντένσε και Όρτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…