SPORTIME BET

Interwetten: Πράσινη ανατροπή με απόδοση 19.00!

Όλη η δράση από τις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη παρέα με την Interwetten!
Interwetten: Πράσινη ανατροπή με απόδοση 19.00!

Έχει παρουσιαστεί και όχι άδικα, ως ο αγώνας της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, όταν ακόμα δεν έχει φύγει ούτε καν ο Αύγουστος. Οι Πράσινοι θέλουν όσο τίποτε άλλο να δώσουν το παρών στο League Stage του Europa Conference League.

Για να τα καταφέρουν, όμως, θα πρέπει να κάνουν μια υπέρβαση απόψε (21:00) στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα όπως η Λανς, η οποία πέρυσι έπαιζε στο Champions League και φέτος μετράει μόνο νίκες μέχρι τώρα στην γαλλική Ligue 1.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είναι αποφασισμένη να φτάσει, καταρχήν, στη νίκη που θα… αδρανοποιήσει το 2-1 υπέρ των Γάλλων στον πρώτου αγώνα και, αν την ευνοήσει η εξέλιξη της αναμέτρησης, να ολοκληρώσει την ιστορική ανατροπή.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

«Συμπαίκτης» του Τριφυλλιού σε αυτή την προσπάθεια η Interwetten.gr, η οποία προσφέρει το σπουδαίο παιχνίδι με δεκάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις.

Πάνω απ’ όλα, όμως, «σκοράρει» με ένα πολύ δυνατό Bet Builder με απόδοση… 19.00! Πως προκύπτει αυτό;  Νίκη του Παναθηναϊκού, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και οι Πράσινοι να βρουν δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές, με τον Φώτη Ιωαννίδη που πέτυχε στην Γαλλία ένα γκολ «α λα Μέσι», αλλά και τον Φακούντο Πελίστρι, στον οποίο ποντάρει πολλά ο Παναθηναϊκός.

Στα Match Combo, ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν το 5.75 με το να νικήσει ο Παναθηναϊκός και να εκτελεστούν πάνω από 9,5 κόρνερ συνολικά, αλλά και το 17.00 με το να ανοίξει το σκορ ο Ιωαννίδης και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 9,5 κόρνερ συνολικά.

– Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Προσοχή στα Odds Boost με το 4,75 (από αρχική απόδοση 4,10) του να νικήσει ο Παναθηναϊκός και πάνω από 2,5 γκολ συνολικά, αλλά και με μια πιο συντηρητική προσέγγιση στο 11,00 (από αρχική απόδοση 9,50) να νικήσει το Τριφύλλι με σκορ 1-0, στέλνοντας έτσι στην παράταση την υπόθεση πρόκριση.

Η Interwetten.gr, βεβαίως, θα… παίξει μπάλα και στην ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς για τα πλέιφ του Europa League (22:00) , αλλά και σε όλο το γεμάτο ποδοσφαιρικό βράδυ της Πέμπτης, με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, Bet Builder, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σούπερ αποδόσεις!
* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Interwetten: Πράσινη ανατροπή με απόδοση 19.00!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.