ΠΑΟΚ

Απολυτη επιβεβαίωση Sportime! Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Μπακαγιόκο

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μπακαγιόκο, το Sportime σας είχε ενημερώσει για τις νέες επαφές
Απολυτη επιβεβαίωση Sportime! Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Μπακαγιόκο

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Μετά από πολλές ήξεις, αφίξεις, ονόματα στη λίστα και επαφές, κλείνει το deal με τον 30χρονο χαφ της Λοριάν.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει από τις 25 Αυγούστου για τις νέες επαφές των δύο πλευρών. Είναι αλήθεια πως ο Λουτσέσκου έκανε δεύτερες σκέψεις για τον Γάλλο μέσο. Για την κατάσταση που θα έρθει και πότε θα είναι έτοιμος. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών, ωστόσο, διαφάνηκε η μεγάλη του επιθυμία και όρεξη να παίξει. Να προπονηθεί και να παίξει.

Ο ΠΑΟΚ έτρεξε όσο μπορούσε την υπόθεση του Μποβέ. Όπως ενημερωθήκατε όμως από το Sportime, από χθες Τετάρτη (28/8), ο Ιταλός σούπερ κεντρικός μέσος όλα δείχνουν πως καταλήγει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Και από εκεί δεν αποκλείεται, δανεικός στον Ολυμπιακό.

Στο θέμα του Μπακαγιόκο, ο ΠΑΟΚ είχε κάνει εδώ και καιρό τα απαιτούμενα. Όλα έχουν συμφωνηθεί και μόνο αν αλλάξει κάτι δραματικά, ο παίκτης δε θα έρθει στην Τούμπα.

Ο 30χρονος γάλλος χαφ έκανε πέρυσι 21 ματς με τη Λοριάν. Έχει εντυπωσιακό βιογραφικό. Μια φορά διεθνής με την εθνική Γαλλίας. Περάσματα από Τσέλσι, Μονακό, Ρεν, Νάπολι και Μίλαν.

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!  

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απολυτη επιβεβαίωση Sportime! Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Μπακαγιόκο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).