ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Η εντυπωσιακή γυναίκα του Μεσούτ Οζίλ και η έπαυλή τους, μικρογραφία του παλατιού του Ερντογάν!

Η γυναίκα του Μεσούτ Οζίλ μοιράστηκε εικόνες από το πολυτελές σπίτι τους και όσοι το βλέπουν κάνουν το ίδιο ακριβώς σχόλιο.
Η εντυπωσιακή γυναίκα του Μεσούτ Οζίλ και η έπαυλή τους, μικρογραφία του παλατιού του Ερντογάν!

Με το… Λευκό Παλάτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρομοιάζουν την έπαυλη του Μεσούτ Οζίλ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Haberler.com»

Οπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τις εικόνες που μοιράστηκε η εξίσου εντυπωσιακή σύζυγος του Γερμανού (τουρκικής καταγωγής) Αμινέ Γκιουλσέ.

Εντάξει σίγουρα μια σύγκριση του υπερπολυτελούς και αχανούς παλατιού του Ερντογάν (των 1000 και πλέον δωματίών) με οποιοδήποτε άλλη ιδιωτική οικία επί γης είναι κομμάτι υπερβολική.

Βλέποντας κανείς όμως τις φωτογραφίες παρακάτω θα διαπιστώσει οτι η βίλα είναι κάτι παραπάνω από επιβλητική και το σίγουρο είναι το ξοδεύτηκαν αρκετά εκατομμύρια.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας: «…η Αμινέ Γκουλσέι, σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή Μεσούτ Οζίλ, τράβηξε την προσοχή με την υπέροχη θέα του σπιτιού τους, την οποία μοιράστηκε στον λογαριασμό της στα social media. Η πολυτελής βίλα όπου διαμένει το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε το 2019, με τις κόρες τους Εντά και Ελά,  χαρακτηρίστηκε από τους οπαδούς τους ως «κουτάβι του παλατιού» (σ.σ. σαν μικρογραφία του Λευκού Παλατιού τρόπον τινά). Μάλιστα η ανάρτηση της Γκιουλσέ έλαβε χιλιάδες likes.

Η τεράστια βίλα είναι εκπληκτική., με την Γκιουλσέ να μοιράζεται με τους followers της την υπέροχη θέα του σπιτιού της»

Σε Σάλκε, Βέρντερ Βρέμης, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ, Φενέρμπαχτσε και Μπασακσεχίρ, ενώ βεβαίως έχει υπάρξει και διεθνής με τις μικρές της Εθνικής Γερμανίας, αλλά και την ανδρών από το 2009 έως το 2018.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έπαυλη του Μεσούτ Οζίλ που θυμίζει το Λευκό Παλάτι του Ερντογάν 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έπαυλη του Μεσούτ Οζίλ που θυμίζει το Λευκό Παλάτι του Ερντογάν  Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έπαυλη του Μεσούτ Οζίλ που θυμίζει το Λευκό Παλάτι του Ερντογάν  Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έπαυλη του Μεσούτ Οζίλ που θυμίζει το Λευκό Παλάτι του Ερντογάν 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η εντυπωσιακή γυναίκα του Μεσούτ Οζίλ και η έπαυλή τους, μικρογραφία του παλατιού του Ερντογάν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.