ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυρίαρχος ΠΑΟΚ, έκανε το καθήκον του κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και επιστρέφει στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και επιστρέφει στο Europa League.
Κυρίαρχος ΠΑΟΚ, έκανε το καθήκον του κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και επιστρέφει στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του, επικράτησε με 2-0 της Σάμροκ Ρόβερς και «σφράγισε» το εισιτήριο για το Europa League.

Οζντόεφ και Ντεσπόντοφ «υπέγραψαν» τη νίκη των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι με συνολικό σκορ 6-0 επιστρέφουν μετά από τέσσερα χρόνια στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε μικρό ροτέισιον, κάνοντας πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Τισουντάλι πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού, ενώ Ντεσπόντοφ και Ζίβκοβιτς ξεκίνησαν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και παρά το σκορ πρόκρισης που είχε, έδειξε τη διάθεση να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά, όμως βρήκε μπροστά του τον εκπληκτικό Πολς ο οποίος έλεγε «όχι» σε κάθε ευκαιρία των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι απειλούσαν κυρίως με Ζίβκοβιτς και Ντεσπόντοφ.

Χαρακτηριστικό της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου είναι το γεγονός πως ο Δικέφαλος είχε 6 (4) τελικές σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καμία ευκαιρία.

Ήταν αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη

Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τη διαφορά πως ήταν πιο αποτελεσματικοί. Μπορεί οι Ιρλανδοί να προσπάθησαν να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ άμεσα πήρε και πάλι τα ηνία.

Ο Οζντόεφ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 64ο λεπτό, «σφραγίζοντας» την πολύ καλή απόδοσή του στο ματς. Δέκα λεπτά αργότερα, οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν νέο τέρμα που προήλθε και πάλι από εξαιρετική ανάπτυξη, με τον Ντεσπόντοφ αυτή τη φορά να στέλνει στα δίχτυα τη μπάλα και να επιστρέφει στα γκολ μετά από πέντε μήνες.

Παρά το γεγονός πως το συνολικό σκορ ήταν στο 6-0, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μείωσαν ρυθμό, συνέχισαν να πολιορκούν την αντίπαλη εστία, με το 2-0 ωστόσο να είναι το τελικό σκορ και τον ΠΑΟΚ να σφραγίζει την επιστροφή του στο Europa League.

Γκολ: Οζντόεφ 64’, Ντεσπόντοφ 75’

Σάμροκ Ρόβερς: Πελς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανο (Γκρέις 65’), Τάουελ, ΜακΈνεφ, Ο’Νιλ (Νούναν 65’), Ο’Σάλιβαν, Μπερνς (Φαρούτζα 65’), Μπάιρν (Μαντρόϊου 65’), ΜακΝάλτι (Μπιουρκ 65’).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα (Ράφα Σοάρες 76’), Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ότο, Καμαρά, Οζντόεφ (Σβαμπ 71’), Μουργκ (Τάισον 71’), Ντεσπόντοφ, Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας 71’), Τισουντάλι (Τσάλοφ 71’).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυρίαρχος ΠΑΟΚ, έκανε το καθήκον του κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και επιστρέφει στο Europa League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.