ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που πήρε μπαίνοντας στη League Phase του Conference League

Τα χρήματα που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός έως τώρα στο ταμείο του από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που πήρε μπαίνοντας στη League Phase του Conference League

Ο Παναθηναϊκός ξέρανε τη Λανς στο καμίνι του ΟΑΚΑ και πήρε έτσι την πρόκριση για τον τελικό του League Phase του Conference League.

Το μέταλλό τους έδειξαν οι «πράσινοι» που για δεύτερη σερί χρονιά θα έχουν παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τα προκριματικά. Έλειψαν για καιρό, αλλά επιστρέφουν για τα καλά.

Πέρυσι είχαν κάνει την υπέρβαση με τη Μαρσέιγ. Φέτος εξολόθρευσαν μία άλλη γαλλική ομάδα, τη Λανς. Απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο κατάφεραν να βγουν νικητές.

Θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους στο UEFA Ranking και ταυτόχρονα να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους.

Μετά την πρόκριση επί της Μπότεφ είχαν πάρει 175.000 ευρώ. Μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, ο Παναθηναϊκός πήρε 750.000 ευρώ. Αυτό ήταν το ποσό που λάμβανε κάθε ομάδα για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του Conference League.

Το μπόνους πρόκρισης από το ματς με τη Λανς ήταν άλλες 175.000 ευρώ. Όσο για τη συμμετοχή του «τριφυλλιού» στο League Phase του Conference League; Αυτό είναι στις 3.170.000 ευρώ. Ένα ποσό αρκετά σημαντικό. Μία ανάσα σε ένα καλοκαίρι που ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές και πρέπει να εμφανίσει και κάποια έσοδα για το Financial Fair Play. Όλα αυτά για να μην έχει πρόβλημα αργότερα.

Τα highlights του Παναθηναϊκός – Λανς






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που πήρε μπαίνοντας στη League Phase του Conference League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.