ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτε πια στον Ντιέγκο Αλόνσο…

Υψωμένες γροθιές ο Ντιέγκο Αλόνσο στο φινάλε της αναμέτρησης. Η πρόκριση και η δικαίωση για όσα προηγήθηκαν.
Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτε πια στον Ντιέγκο Αλόνσο…

Δέχθηκε κριτική ο Ντιέγκο Αλόνσο και δικαίως. Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός… πέταξε τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό για τα ματς με τη Λανς. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δικαιώθηκε όμως στο ακέραιο.

Ποιος θυμάται μετά τη σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Λανς τι έγινε με τον Αστέρα και τον Λεβαδειακό; Μάλλον κανείς. Αλλά και να το θυμάται δεν έχει μεγάλη σημασία. Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ματς, αλλά κέρδισε μια πρόκριση.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο το έλεγε ξανά και ξανά. «Εμείς έχουμε το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι με τη Λανς». Έμοιαζε με φτηνή δικαιολογία και έτσι ήταν. Από τη στιγμή που ήρθε η πρόκριση όμως απέναντι σε μια ομάδα της Ligue 1, ουδείς μπορεί να του πει τίποτε…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!






Και χόρτο μαγικό ο Αλόνσο…






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτε πια στον Ντιέγκο Αλόνσο…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.