SPORTIME BET

Ίντερ – Αταλάντα με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Serie A ανοίγει με τη σπουδαία αναμέτρηση Ίντερ – Αταλάντα
Ίντερ – Αταλάντα με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

H τρίτη αγωνιστική της Serie A ξεκινά με ένα σπουδαίο ματς στο Μιλάνο.

Ειδικότερα, η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα (21:45) για την 3η «στροφή» του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές Ιταλίας ξεκίνησαν με γκέλα τη σεζόν, αφού έμειναν στο 2-2 με την Τζένοα στην 1η αγωνιστική, όμως στη συνέχεια αντέδρασαν κερδίζοντας με 2-0 τη Λέτσε. Είναι προφανές πως η Ίντερ θέλει να ανεβάσει άμεσα στροφές και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και προς κάθε διεκδικητή του τίτλου.

Ίντερ – Αταλάντα 1:1.66 Χ:4.10 2:4.90

Στην αντίπερα όχθη, η Αταλάντα ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα με 2-1 από την Τορίνο, που… έσβησε για λίγο το εμφατικό 4-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Λέτσε. Οι κάτοχοι του Europa League ξεκίνησαν τη σεζόν παίζοντας για πρώτη φορά σε τελικό Super Cup, όμως η Ρεάλ ήταν σαφώς ανώτερη, κερδίζοντας με 2-0. Παρόλα αυτά, οι στόχοι της Αταλάντα είναι φέτος αρκετά υψηλοί: Η ομάδα του Τζιανπέρο Γκασπερίνι θα επιδιώξει μία καλή παρουσία στο Champions League και, ταυτόχρονα, θέλει να κυνηγήσει ένα πλασάρισμα στην ελίτ του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ίντερ θα παραταχθεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – χωρίς τον ηγέτη της, Λαουτάρο Μαρτίνες, που ταλαιπωρείται με τραυματισμό. Επίσης, εκτός δράσης είναι ο έμπειρος Στεφάν Ντε Βράι και η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο, Τουράμ και Ταρεμί.

Αρκετά τα προβλήματα για την Αταλάντα, που είναι υποχρεωμένη να… ζήσει χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες Τζιανλούκα Σκαμάκα, Ραφαέλ Τολόι και Τζόρτζιο Σκαλβίνι. Επίσης, ενοχλήσεις αντιμετωπίζει ο έμπειρος Σεάντ Κολάσινατς, ενώ ερωτηματικό υπάρχει γύρω από το status του σταρ, Αντεμόλα Λούκμαν. Η πιθανή ενδεκάδα των φιλοξενούμενων αποτελείται από τους Καρνεσέκι, Χιέν, Ντε Ρουν, Τζιμσίτι, Ζαπακόστα, Ρουγκέρι, Πάσαλιτς, Έντερσον, Ντε Κετελάρε, Ζανιόλο και Ρετέγκι.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Serie A

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίντερ – Αταλάντα με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.