ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις…

Τετέ και Πελίστρι έκαναν τη διαφορά στη σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας το κλασικό «ό,τι πληρώνεις παίρνεις».
Παναθηναϊκός: Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις…

Σχεδόν 20 εκατ. ευρώ στοίχισαν οι Τετέ και Πελίστρι. Ασφαλώς αμφότεροι θέλουν χρόνο για να βρουν ρυθμό και πατήματα στη νέα τους ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως όταν βρεθούν σε θέση βολής, ακόμα κι αν αυτό είναι μόλις μία φορά, δεν θα βρουν γκολ.

Μικρές είναι οι διαφορές των παικτών που έχουν κλάση και των υπόλοιπων που είναι απλά καλοί. Αυτή της πρώτης γραμμής, από το πάνω ράφι που λέμε, θέλουν μία στιγμή. Ο Πελίστρι την είχε, γκολ.

Ο Τετέ τη βρήκε επίσης, γκολ. Δύο πανάκριβες επενδύσεις που έφεραν αποτέλεσμα και μια δικαίωση για τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού πίστεψε στην υπέρβαση και είδε το αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός άφησε εκτός της Λανς και δεν ήθελε και πολύ να αφήσει εκτός και τον Άγιαξ, ένα γύρο νωρίτερα. Βέβαια, πέραν τον Τετέ, Πελίστρι credit αξίζει και ο Ντιέγκο Αλόνσο, οι αλλαγές και κυρίως η αλλαγή προσέγγισης της αναμέτρησης με τον Μπακασέτα εκτός, έφερε την πρόκριση.

Κι ένας ακόμα. Ο Ντραγκόφσκι. Μια ακόμα ακριβή επένδυση του καλοκαιριού, έπιασε πέναλτι με το σκορ στο 0-0.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στις σελίδες 2-3-4 και 5 στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.