ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αυτή η ατάκα έκαψε στο μυαλό του το Ντάνιελ Ποντένσε

Τι ξενέρωσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και έπαψε να ασχολείται με τον Πορτογάλο της Γουλβς.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Αυτή η ατάκα έκαψε στο μυαλό του το Ντάνιελ Ποντένσε

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουσιαστικά «τελείωσε» την υπόθεση της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, με τις δηλώσεις του από το Μονακό όπου και βρέθηκε για την κλήρωση του Europa League, όπου στη φάση των ομίλων βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ποντένσε; Οτι «μέχρι σήμερα τον περιμέναμε, αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο».

«Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα και πρέπει κάποια στιγμή να μην ξεφεύγουμε και να ψάχνουμε για άλλες λύσεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις μεταγραφές που έχουμε κάνει έως τώρα. Κοιτάζουμε την αγορά, αλλά οτιδήποτε συμβεί θα πρέπει να είναι κάτι λογικό», συμπλήρωσε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ είχε τόσο θέμα με τις απαιτήσεις του Ποντένσε όσο με τον τρόπο σκέψης του. Δηλαδή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «έκαψε» στο μυαλό του την περίπτωση του Ποντένσε στο άκουσμα της ατάκας «έχω πρόταση 3 εκατ. ευρώ το χρόνο από τη Σαουδική Αραβία» από τον μάνατζέρ του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ΔΕΝ μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά με καμία περίπτωση παίκτη που βάζει (σ.σ. ή έστω που αφήνει τον μανατζέρ του και βάζει) στην ίδια ζυγαριά τον Ολυμπιακό με μία ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και το λεγόμενο και «γηροκομείο των ποδοσφαιριστών».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σε μία χρονιά που οι ερυθρόλευκοι πάνε για το πρωτάθλημα και για την καλύτερη δυνατή πορεία στο Europa League, με στόχο τον μεγάλο τελικό στη Χώρα των Βάσκων, θέλει παίκτες μαχητές που να ξέρει πως θα τα δώσουν όλα.

Και αν ένας παίκτης (σ.σ. ή ο ατζέντης του) βάζει το δίλημμα Ολυμπιακός ή Σαουδική Αραβία, προφανώς και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ΔΕΝ κάνει για τον Ολυμπιακό.

Καλύτερα να πάω με τους μικρούς και να ματώνουν σε κάθε ματς ή να πάρω έναν παικταρά που έχει «κότσια» από το να χρυσοπληρώσω για τα ελληνικά δεδομένα έναν παίκτη ή παίκτες (σ.σ. καθώς και ο Κώστας Φορτούνης είναι στην ίδια περίπτωση) που σκέφτονται το… εύκολο χρήμα και όχι να ματώνουν σε κάθε αγώνα (σ.σ. γιατί κακά τα ψέματα αυτό δείχνει η επιλογή της Σαουδικής Αραβίας).

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκλεισε την πόρτα στον Ποντένσε;

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πάει να κλείσει μόνος του μεγάλες μεταγραφές – Το πήρε πάνω του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Αυτή η ατάκα έκαψε στο μυαλό του το Ντάνιελ Ποντένσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.