SPORTIME BET

Interwetten: Σούπερ ντέρμπι, σούπερ απόδοση 8.50!

Όλη η στοιχηματική δράση παρέα με την Interwetten.gr.
Interwetten: Σούπερ ντέρμπι, σούπερ απόδοση 8.50!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και το πρώτο του Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στην Ευρώπη. Όπως και να είναι οι ομάδες, η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ (Κυριακή 01/09, 18:00) είναι πάντα μια κλασική μονομαχία, με το «Ολντ Τράφορντ» να φοράει τα γιορτινά του.

– Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ξεκινήσει και πάλι με αμφιβολίες στο παιχνίδι τους, οι οποίες εντάθηκαν με την ήττα, έστω και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, από την Μπράιτον. Με την απόκτηση του Μανουέλ Ουγκάρτε, οι μεταγραφικές επενδύσεις της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Ολλανδός έχει πολλή δουλειά για να κάνει φουλ ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο την Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα, ο (επίσης Ολλνδός) Άρνε Σλοτ έχει μπει με το… δεξί στο «Άνφιλντ» ως διάδοχος της (πολύ) βαριάς κληρονομιάς που άφησε ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον Ολλανδό προπονητή να μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της αγγλικής Premier League.

Όπως συμβαίνει πάντα στα ραντεβού κορυφής, η Interwetten.gr παίζει… μεγάλη μπάλα με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Σούπερ ματς, σούπερ απόδοση της τάξεως του 8.50 με Bet Builder που προκύπτει από το να σημειωθούν πάνω από 3,5 γκολ συνολικά, να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά και να σκοράρουν ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και ο Μοχάμεντ Σαλάχ, παίκτες που αποτελούν σημείο αναφοράς για Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Η Interwetten.gr, βεβαίως, βρίσκει δίχτυα στις τέσσερις γωνιές της Ευρώπης και στα μέρη μας με την τρίτη συναρπαστική αγωνιστική της Superleague, όπου Λαμία και Ολυμπιακός ανοίγουν τον χορό (Σάββατο 31/08, 19:30), με τους γηπεδούχους να προέρχονται από σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΚ και τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν το «3 στα 3».

– Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις! 21+

Η Ένωση δοκιμάζεται στην έδρα του νεοφώτιστου Λεβαδειακού (01/09, 19:00), ενώ εκτός έδρας αποστολές περιμένουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στις έδρες Ατρομήτου (01/09, 20:30) και Καλλιθέας (01/09, 22:00), λίγες ώρες μετά την εξασφάλιση της παρουσίας τους στα League Phase σε Europa League και Europa Conference League αντίστοιχα, με την Interwetten.gr να προσφέρει εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost, Bet Builder και σπέσιαλ αποδόσεις.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Interwetten: Σούπερ ντέρμπι, σούπερ απόδοση 8.50!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.