SPORTIME BET

Η αγωνιστική δράση της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Αναμετρήσεις για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το Σάββατο η εκκίνηση της 3ης αγωνιστικής στη Super League.
Η αγωνιστική δράση της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία υποδέχεται (19:30) τον Ολυμπιακό και δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν και στο πρώτο της εντός έδρας ματς φιλοδοξεί να παραμείνει αήττητη. Η Λαμία στην πρεμιέρα νίκησε 0-1 τον Παναιτωλικό και την περασμένη αγωνιστική «χαμογέλασε» 1-1 μέσα στην έδρα της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί σ’ ένα ακόμη ματς να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί με στόχο να κάνει το 3/3. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την περασμένη αγωνιστική δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε 2-1 την Καλλιθέα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίστοφερ Βέλντε. Σε 10 ματς στην έδρα της Λαμίας οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Λαμία – Ολυμπιακός 1:11.75 Χ:6.30 2:1.24

Μισή ώρα αργότερα (20:00), ο Άρης φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης σ’ ένα παιχνίδια που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Οι Θεσσαλονικείς του Άκη Μάντζιου την περασμένη αγωνιστική άνοιξαν λογαριασμός στις νίκες, αφού επικράτησαν 0-1 στην έδρα του Πανσερραϊκού με σκόρερ Χοσέ Σιφουέντες. Το μέλλον του Μορόν παραμένει ένα καυτό θέμα στην ημερήσια διάταξη του Άρη.

Ο Αστέρας, μετά την εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα επί του Παναθηναϊκού, ηττήθηκε στην Τρίπολη (0-1) από τον Βόλο και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι Αρκάδες μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χαμογέλασαν τελευταία φορά το 2014 (1-1) κι έκτοτε μετρούν 8 σερί ήττες σε ματς Πρωταθλήματος.

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1:1.72 Χ:3.75 2:4.95

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αγωνιστική δράση της Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.