MEDIA

Χάρις Αλεξίου: Τέλος σε 12 επεισόδια η σειρά ντοκιμαντέρ για την ΕΡΤ

Τέλος σε 12 επεισόδια η σειρά ντοκιμαντέρ της Χάρις Αλεξίου για την ΕΡΤ
Χάρις Αλεξίου: Τέλος σε 12 επεισόδια η σειρά ντοκιμαντέρ για την ΕΡΤ

Σειρά ντοκιμαντέρ με την Χάρις Αλεξίου ετοιμάζει η ΕΡΤ, με την αγαπημένη τραγουδίστρια και εσχάτως ηθοποιό μέσω της παρουσίας της στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να αναλαμβάνει τον ρόλο της αφηγήτριας.

Ο λόγος για την σειρά 12 επεισοδίων με τίτλο 100 χρόνια ελληνική δισκογραφία που θα παρουσιάζει την ιστορία του εγχώριου τραγουδιού από τη γέννηση της ελληνικής δισκογραφίας μέχρι τις μέρες μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάρις Αλεξίου: Τέλος σε 12 επεισόδια η σειρά ντοκιμαντέρ για την ΕΡΤ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα