ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το στοιχείο που του λείπει και αλλάζει πολλά

Αυτό που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός για να παρουσιαστεί στη συνέχεια καλύτερος.
Παναθηναϊκός: Το στοιχείο που του λείπει και αλλάζει πολλά

Στα ματς με Άγιαξ και Λανς ο Παναθηναϊκός έδειξε πως έχει ανεβάσει το επίπεδό του. Οι μεταγραφές των Τετέ και Πελίστρι το επιβεβαιώνουν ούτως ή άλλως.

Περνούν με άνεση τον προσωπικό τους αντίπαλο, πατούν περιοχή, τελειώνουν φάσεις μα πρωτίστως δίνουν άλλη ταχύτητα στο «τριφύλλι». Το τελευταίο είναι κομβικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Και εάν στα φτερά του ο Παναθηναϊκός έγινε πιο γρήγορος, στη μεσαία του γραμμή δεν το έχει καταφέρει. Ήταν πολύ έντονο στα δύο παιχνίδια με τη Λανς. Δεν έβγαιναν εκεί τα μαρκαρίσματα.

Με την τριπλή αλλαγή του Ντιέγκο Αλόνσο κάπως βελτιώθηκε αυτό. Ο Μπακασέτας ήταν αυτός που τα άκουσε περισσότερο γιατί όντως η ταχύτητα δεν είναι το δυνατό του στοιχείο. Ούτε του είναι εύκολο να υπηρετήσει αυτό το στυλ παιχνιδιού και να κατεβαίνει τόσο χαμηλά.

Μόνο που πέρα από τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας αλλαγή βγήκε και ο Τσέριν. Ο Σλοβένος δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι πολύ πίσω από αυτό που έχουμε συνηθίσει και η απόδοσή του δημιουργεί πρόβλημα. Ούτε εκείνος είναι τόσο γρήγορος και δυναμικός.

Συνεπώς, το πρόβλημα δεν είναι ο Μπακασέτας από μόνος του, αλλά ο συνδυασμός αυτού και του Τσέριν κόντρα σε αθλητικά χαφ. Γι’ αυτό και η μεταγραφή ενός οκταριού με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι αναγκαία. Ακόμη και εάν τελικά ο Παναθηναϊκός δεν κάνει άλλη κίνηση, θα πρέπει να βρει έναν παίκτη που θα δώσει άλλη ταχύτητα στη μεσαία του γραμμή. Αυτό είναι που του λείπει εμφανώς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το στοιχείο που του λείπει και αλλάζει πολλά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.