ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται

Όταν όλα ζόρισαν ο ένας δεν ξέχασε τον άλλον.
ΠΑΟΚ: Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται

Οι δρόμοι τους έχουν συναντηθεί αρκετές φορές. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, στον οποίο τους μάθαμε εμείς, αλλά και η Μπενφίκα πριν.

Ο λόγος για τους Ζοσέ Μπότο και Τιάγκο Ντάντας. Πού τους θυμηθήκαμε τους δύο Πορτογάλους; Υπάρχει λόγος.

Επιλογή του γνωστού τεχνικού διευθυντής ήταν ο συμπατριώτης του για τα χαφ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022. Έναν χρόνο μετά οι «ασπρόμαυροι» δεν βρήκαν άκρη με την Μπενφίκα με αποτέλεσμα να μην τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Πέρυσι ο Ντάντας πήγε δανεικός στην Άλκμααρ. Εκεί έπαιξε συνολικά σε 26 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν εντυπωσίασε με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρει ομάδα.

Ποιος έδωσε, λοιπόν τη λύση; Φυσικά ο Ζοσέ Μπότο. Γιατί τους φίλους στα δύσκολα τους βλέπεις και εκείνος του άπλωσε χείρα βοηθείας.

Από τη στιγμή που δεν έπιασε ούτε το… αγροτικό στην Αλκμααρ τα πράγματα είχαν ζορίσει αρκετά για τον 23χρονο μέσο. Πέρασε και η εποχή που άπαντες τον θεωρούσαν ταλέντο δίχως να έχει ωριμάσει στο παιχνίδι του.

Δεν έδειξε πουθενά πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένας καλός παίκτης συνόλου παρέμεινε και αυτός που εκτίμησε όσα κάνει στο γήπεδο, ήταν ξανά ο Ζοζέ Μπότο. Εκείνος έβαλε πλάτες για να τον αποκτήσει η Οσιγεκ από την Μπενφίκα, αφήνοντας παρακαταθήκη μόνο 50% στους «αετούς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.