ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναιτωλικός ξέσπασε στον Πανσερραϊκό

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, 3-0 τον Πανσερραϊκό.
Ο Παναιτωλικός ξέσπασε στον Πανσερραϊκό

Ο Παναιτωλικός ξεκόλλησε από το μηδέν, ο Πανσερραϊκός παρέμεινε εκεί και πάει στη διακοπή τελευταίος και προβληματισμένος.

Μαγική εικόνα το τελικό 3-0. Δεν ήταν τέτοια η διαφορά των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο πως η μία ομάδα έκανε ό,τι έπρεπε για να πάρει το τρίποντο.

Οι Αγρινιώτες ήταν αποφασιστικοί, πήγαιναν πολλές φορές πρώτοι στην μπάλα και πάλεψαν όπως μπορούσαν για να κρατήσουν το μηδέν. Μπροστά φάσεις βρήκαν και τις εκμεταλλεύτηκαν.

Πολύ κακός ανασταλτικά ο Πανσερραϊκός. Δεν είναι ακόμη για αυτό το επίπεδο ο Κουτσογούλας, δεν μπήκε ποτέ στο ματς ο Χαντάκιας, ενώ ο Λιάσος ήταν πολύ κακός.

Ενδεχομένως να ήταν όλα αλλιώς εάν έμπαινε η μπάλα μέσα στο τρομερό σουτ του Τομάς, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Παναιτωλικός σκόραρε δις με ωραίες εκτελέσεις εκτός περιοχής. Το τρίτο γκολ ήταν ενδεικτικό της μέρας στην οποία παρουσιάστηκαν αμυντικά οι φιλοξενούμενοι. Καλός ο Λιάβας για τους γηπεδούχους, μέσα στις φάσεις ο Λομόνακο, ενώ ο Τσάβες ήταν εκεί όποτε έπρεπε.

Το ματς

Μπορεί η πρώτη καλή στιγμή να ήταν για τον Παναιτωλικό στο 12′ με τον Πέρες και την επέμβαση του Γκουγκεσασβίλι, αλλά καλύτερα πατούσε για συνολικά στο 25λεπτο ο Πανσερραϊκός.

Έψαχνε τις αντεπιθέσεις, είχε αρκετά κινητικούς τους Ντέλετιτς και Τόμας με τον δεύτερο στο 20′ να αγγίζει το 0-1. Με τρομερό σουτ ο Ουρουγουανός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια με νέο σουτ ανάγκασε τον Τσάβες σε σημαντική επέμβαση.

Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα ο Λομόνακο άνοιξε το σκορ στο 27 με ωραίο σουτ έχοντας κερδίσει προηγουμένως την κόντρα από το Χαντάκια. Ο Πανσερραϊκός πήγε να απαντήσει με Τομάς και Μπετανκόρ, ενώ φλέρταρε με δεύτερο γκολ σε μία αντεπίθεση στις καθυστερήσεις. Ωστόσο, ο Λομόνακο αντί να πλησιάσει την περιοχή όντας μόνος του, σούταρε από το κέντρο και αστόχησε!

Δεν το πλήρωσαν αυτό οι Αγρινιώτες, γιατί με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν το 2-0. Σκόρερ ο Ντίας στο 50′ με ωραίο εκτός περιοχής σουτ. Εκεί τελείωσαν όλα, οι φιλοξενούμενοι άδειασαν και ο Παναιτωλικός άγγιξε το 3-0 στο 57′. Ο Γκουγκεσασβίλι έκανε τρομερή διπλή επέμβαση σε Μπουζούκη και Σιέλη, αλλά ο πρώτος πήρε το αίμα του πίσω στο 75′ διαμορφώνοντας το 3-0 μετά την κάκιστη απομάκρυνση του Κουτσογούλα.

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0

Σκόρερ: 27′ Λομόνακο, 50′ Ντίας, 75′ Μπουζούκης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Μλάντεν, Μαυρίας (33’ Μπουζούκης), Τορεχόν, Πέρες, Λιάβας (80’ Μπακάκης), Μπελεβώνης (80’ Νικολάου), Ντίας (71’ Λαχούντ), Λομόνακο (71’ Μαϊντέβατς)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (85’ Μασκανάκης), Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας (46’ Φαρές), Πεταυράκης, Στάικος (70’ Καπτούμ), Λιάσος (58’ Περούτσι), Σάλαζαρ, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ (70’ Γκίγκιτς)






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναιτωλικός ξέσπασε στον Πανσερραϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.