ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 1: Να πιάσει κορυφή ο ΠΑΟΚ – Μονόδρομος η νίκη για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Συνεχίζεται και σήμερα η 3η αγωνιστική της Super League 1, με το κύριο… πιάτο.
Super League 1: Να πιάσει κορυφή ο ΠΑΟΚ – Μονόδρομος η νίκη για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Αυλαία ρίχνει η 3η αγωνιστική της Super League 1, όπου έχουμε τέσσερις αναμετρήσεις και προκλήσεις για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Αρχικά πάμε στη Λειβαδιά, εκεί που η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την ΑΕΚ (19:00, NS2HD), θέλοντας να προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Η Ένωση δε δείχνει σε καλή κατάσταση, προερχόμενη από την γκέλα με τη Λαμία, κάτι που οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν.

Σίγουρα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Βόλος θα κοντραριστεί στην έδρα του με τον ΟΦΗ (19:30, CS2HD), σε ένα αγώνα για γερά νεύρα.

Η ομάδα του Βόλου έχει την ψυχολογία, ενώ οι Κρητικοί ακόμα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη και έτσι αναμένεται να πέσουν κορμιά.

Super League 1: Μόνο νίκη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή στην Αθήνα, αφού θα κληθεί να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου στο Περιστέρι (20:30, NS Prime).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να πετύχει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει στην κορυφή με τον Ολυμπιακό, κάνοντας στο 3 στα 3.

Σίγουρα η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ωστόσο είναι ένα ματς που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.

Τέλος μέσα στη «Λεωφόρο» η Athens Kallithea υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (22:00, CS1HD), που θα έχει όμως, αν και φιλοξενούμενος, αρκετό κόσμο στο πλευρό του.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στη Λανς και θέλει να αρχίσει να ρολάρει στη Super League 1, όπου έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του.

Η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλει φυσικά να μείνει κοντά στην κορυφή και να μην έχει ήδη μεγάλη απόσταση για να καλύψει.

Super League 1: Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 1: Να πιάσει κορυφή ο ΠΑΟΚ – Μονόδρομος η νίκη για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.