ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Αν του δοθεί ευκαιρία για τον Φουρνιέ θα τον «κυνηγήσει»

Ο Ολυμπιακός λέει ότι έχει κλείσει το ρόστερ του, αλλά…
Ολυμπιακός: Αν του δοθεί ευκαιρία για τον Φουρνιέ θα τον «κυνηγήσει»

Τεράστια αναβάθμιση έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, θέλοντας φυσικά να επιστρέψει στην κορυφή της Euroleague και της Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασίας τους και ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα.

Φέτος ο Έλληνας κόουτς έχει ένα πλήρες ρόστερ, που θα μπορεί να καλύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα και να δίνει λύσεις στα συνεχόμενα παιχνίδια και στους ενδεχόμενους τραυματισμούς.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία από τις πιο γεμάτες ομάδες της ιστορίας του, με τρεις παίκτες τουλάχιστον σε κάθε θέση, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι ποιοτικές προσθήκες, αφού μετά τη φυγή του Αϊζάια Κάαναν, μπήκαν στη… μηχανή οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόσα, Κίναν Έβανς που πρέπει να επανέλθει από τον τραυματισμό του και μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και φυσικά η τεράστια επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ.

Προσθήκες που σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η διοίκηση της ομάδας, έχουν κλείσει πλέον το φετινό ρόστερ. Ισχύει όμως αυτό;

Ολυμπιακός: Σίγουρα θα τσεκάρει την περίπτωση Φουρνιέ!

Ο Ολυμπιακός πριν καταφέρει να τελειώσει την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, είχε μιλήσει με την πλευρά του Έβαν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος ωστόσο, όπως είναι λογικό έχει προτεραιότητα να παραμείνει στον… μαγικό κόσμο του NBA, κάτι που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν παίκτη που είχε συμβόλαιο 19 εκατομμύρια δολάρια και τώρα δε θα δεχτεί εύκολα να πάρει το ελάχιστο των βετεράνων.

Έτσι, αρχίζει και… ωριμάζει μέσα του η ιδέα της Euroleague, αφού σίγουρα υπάρχουν ομάδες που θα του δώσουν περισσότερα λεφτά και θα είναι και ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Αν τον πάρει απόφαση λοιπόν, πολλοί θα είναι οι μνηστήρες, αφού μιλάμε για έναν φανταστικό παίκτη, μέσα σε αυτούς φυσικά και ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά θα τον… κυνηγήσει αν της δοθεί η ευκαιρία, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Φυσικά όταν πρόκειται για μία τέτοια ευκαιρία, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, ενώ κανείς δεν αποκλείει και τον Παναθηναϊκό να μπαίνει στην υπόθεση.

Έτσι πρέπει να περιμένουμε, αφού ακόμα και τον Οκτώβριο, μπορεί να έχουμε εξελίξεις. Ο Ολυμπιακός αν τον προσθέσει στην ομάδα του, θα έχει σίγουρα το πιο πλήρες ρόστερ που έχει δημιουργήσει, ενώ θα πρέπει να αποχαιρετήσει και κάποιον παίκτη στο «3», αφού δε θα χωράνε όλοι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αν του δοθεί ευκαιρία για τον Φουρνιέ θα τον «κυνηγήσει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.