ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πήγε στο Λονδίνο και τελειώνει τη μεταγραφή του Γουΐλιαν – Φέρνει και άλλους

Παρακολούθησε και τον αγώνα Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Πήγε στο Λονδίνο και τελειώνει τη μεταγραφή του Γουΐλιαν – Φέρνει και άλλους

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο Λονδίνο για να τελειώσει την μεταγραφή του Γουίλιαν Μπόργκες Ντα Σίλβα ή αλλιώς Γουΐλιαν στον Ολυμπιακό.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος είναι κάτοικος Λονδίνου (Τσέσλι, Άρσεναλ, Φούλαμ), με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται στην αγγλική πρωτεύουσα και να… τελειώνει τη μεταγραφή για την οποία μένουν μόνο τα διαδικαστικά.

Βέβαια, όπως πάντα, στις μεταγραφές ποτέ δεν τελειώνει κάτι αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Όμως η περίπτωση του Γουΐλιαν είναι (σ.σ. ας πούμε σχεδόν) τελειωμένη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραμείνει στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις επαφές με τους ατζέντηδες παικτών, ώστε να έρθει άλλος ένας έως δύο παίκτες στον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει δύο παίκτες για κάθε θέση.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Ρίο Άβε, παρακολούθησε και τον αγώνα Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας, με τον Άγγλο σκηνοθέτη να στρέφει τις κάμερες επάνω του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μεντιλίμπαρ είχε δει το έργο με τον Ποντένσε…

Τα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ, το σχέδιο του Καρυπίδη και το πρόβλημα του Σπόραρ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Πήγε στο Λονδίνο και τελειώνει τη μεταγραφή του Γουΐλιαν – Φέρνει και άλλους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.