ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Χάνει το μεγάλο του ταλέντο

Όσο ο Άρης δεν του δείχνει την απαραίτητη εμπιστοσύνη, τόσο η απόσταση θα μεγαλώνει.
Άρης: Χάνει το μεγάλο του ταλέντο

Ο Άρης έχει ανέβει επίπεδο με τις μεταγραφές αυτού του καλοκαιριού, αλλά υπάρχει και κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. Αυτό είναι η απουσία Ελλήνων παικτών.

Τρία ματς έχει δώσει στη Super League 1 και μόνο στην πρεμιέρα υπήρξε ένας Έλληνας που πήρε φανέλα βασικού. Αυτός ήταν ο Φετφατζίδης, που ξεκίνησε με τον Ατρόμητο. Στους αγώνες με Πανσερραϊκό εκτός και Αστέρα Τρίπολης εντός ο Άκης Μάντζιος είχε μία ενδεκάδα ξένων.

Έτσι θα πάει το έργο και στην πορεία. Ο Άρης δεν έχει Έλληνες στο ρόστερ του, ενώ ακόμη και ο ένας που βγήκε από τα σπλάχνα του, δεν παίρνει ευκαιρίες.

Πέρυσι ο Μάντζιος το τόλμησε και του έδωσε χρόνο. Ο Μιχάλης Παναγίδης έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει μία λύση για τους «κίτρινους». Μόνο που η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στην πρεμιέρα ήταν στον πάγκο και έκτοτε εκτός αποστολής.

Ο 20χρονος δεν έχει την αντιμετώπιση που θα περίμενε κανείς. Σε άλλες ομάδες προσπαθούν να αναδεικνύουν τα δικά τους παιδιά. Ο Άρης κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Δεν έχει ιδρώσει ακόμη ακόμα τη φανέλα του ύστερα από τρεις αγωνιστικές ο Παναγίδης, ο οποίος παραμένει στέλεχος της Ελπίδων. Όλα αυτά έναν χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του. Έτσι το περιβάλλον του δεν ψήνεται για συζήτηση ανανέωσης με τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Χάνει το μεγάλο του ταλέντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.