ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live ενημέρωση: Athens Kallithea – Παναθηναϊκός 2-2 (Τελικό)

Η εξέλιξη των αγώνων Λεβαδειακός - ΑΕΚ, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ και Athens Kallithea - Παναθηναϊκός.
Live ενημέρωση: Athens Kallithea – Παναθηναϊκός 2-2 (Τελικό)

Live ενημέρωση στα παιχνίδια Λεβαδειακός – ΑΕΚ (19:00), Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (20:30) και Athens KallitheaΠαναθηναϊκός (22:00) για την 3η αγωνιστική της Super League.

Live ενημέρωση: Καλλιθέα – Παναθηναϊκός 2-2 (Τελικό)






Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Καλλιθέα για το 3-2, σε αντεπίθεση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μουτίνιο να επιχειρεί να σκάψει τη μπάλα, αλλά τον Ντραγκόφσκι να τον νικά! Τέλος στο ματς, 2-2 το τελικό αποτέλεσμα, σπουδαία εμφάνιση και πολύτιμος βαθμός για την Καλλιθέα που άξιζε τη νίκη βάσει εικόνας και… αμέτρητων ευκαιριών. Ο Παναθηναϊκός αποφεύγει τουλάχιστον την ήττα καταβάλλοντας προσπάθεια ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

90+2′ ΓΚΟΛ 2-2: Ο Παναθηναϊκός ισοφαρίζει σε 2-2 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινή προβολή του Τετέ!

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις. Μετράνε ήδη

82′ Ο Βαγιαννίδης σκόραρε για το τριφύλλι αλλά το γκολ του ακυρώνεται σωστά για οφσάιντ.

80′ ΓΚΟΛ 2-1: H Kallithea σοκάρει ξανά τον Παναθηναϊκό! Ο Μότοκ κλέβει, ο Ουλντρίκις πάτησε περιοχή, πάσαρε στον Μουτίνιο, ο οποίος γυρίζει στον Βαλμπουενά (περασε ως αλλαγή) και ο πρώην ερυθρόλευκος σκοράρει με προβολή για το 2-1!

70′: Μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στα τελευταία λεπτά πιέζει: Ο Μπερναμπέ εν τέλει νικάει τον Ιωαννίδη στο μεταξύ τους τετ α τετ, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τετέ. Μένει το 1-1!

65′: Παραμένει το 1-1 μετά από 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στα πρωτα 5-10 λεπτά και ήταν πιο στιβαρός, ωστόσο στη συνέχεια η Καλλιθέα άρχισε και να πάλι να γίνεται απειλητικά και να χάνει δύο καλές ευκαιρίες μετά το 60′. Η μία ήταν ένα σουτ του Ουλντρίκις και η 2η στο 64′ με κομπίνα που κατέλξηξε σε σουτ του Χάνουσεκ (μεγάλη απόκρουση Ντραγκόφσκι)

Άρχισε το Β’ μέρος στην Λεωφόρο!

Ημίχρονο στη Λεωφόρο με το σκορ στο 1-1. Πολύ ανώτερη η Καλλιθέα, έχει χάσει σωρεία ευκαιριών απέναντι στην κάκιστη μεσοαμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού (ειδικά σε στημένες φάσεις), ωστόσο δεν έχει καταφέρει να το εκμεταλλευθεί και το έχει ήδη πληρώσει με ισοφάριση. Αποδοκίμασαν την ομάδα τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τη λήξη.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Η επέμβαση του Μπρόνσον και οι φωνές των φιλοξενούμενων! (video)

40′: Kallithea – Παναθηναϊκός 1-1: Απίθανη εξέλιξη στο ματς με τους τυπικά γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 28΄ με τον Μουτίνιο, τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν γρήγορα (32′) με τον Τζούρισιτς και την Kallithea να απαντά στη συνέχεια με… καταιγισμό ευκαιριών (3-4) μέσα στα επόμενα 5-6 λεπτά!

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Με το πρώτο του Καμαρά στην εκπνοή! (video)

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1: Ο Ουάρντα απ’ τη “λευκή βούλα”! (video)

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Το δυναμικό ξεκίνημα των Περιστεριωτών! (video)

Live ενημέρωση: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Αγχωτική νίκη η ομάδα του Λουτσέσκου ωστόσο κάνει το 3Χ3 μετά από τρεις αγωνιστικές χάρη στα γκολ των Ζίφκοβιτς στο 45+1′ και Καμαρά στο 90′. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ουάρντα στο 86′ με πέναλτι.

25′ Καλλιθέα – Παναθηναϊκός 0-0: Σε ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός μπαίνει άσχημα. Η ομάδα του Αλόνσο απειλεί ελάχιστα, αντιθέτως όμως απειλείται πολύ περισσότερο. Η Καλλιθέα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 13′ με κεφαλιά του Ουλντρίκις από κόρνερ ενώ ένα λεπτό μετά οι γαλάζιοι είχαν και νέα φάση με σουτ του Μουτίνιο

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς πανηγύρισε, το VAR του το… ακύρωσε! (video)

90′ ΓΚΟΛ από τον ΠΑΟΚ που απαντά άμεσα για το 1-2: Άψογη εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ, ο Κοσέλεφ μένει στην εστία του και ο Καμαρά πιάνει την κεφαλιά αμαρκάριστος για το 1-2! Οκτώ λεπτά καθυστερήσεις.

86′ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο και 1-1! Ο Ότο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο Ουάρντα εκτέλεσε το πέναλτι και ισοφάρισε

Σέντρα στο Καλλιθέα – Παναθηναϊκός

Οι ενδεκάδες στο Καλλιθέα – Παναθηναϊκός

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης, Παασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρέν, Μότοκ, Ματέι, Ντιμπά, Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουτίνιο, Ουλντρίκις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Τετέ, Ιωαννίδης.

68′ Ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει γκολ, ακυρώνεται μετά από χρήση VAR! Εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του Δικεφάλου, ο Ζίβκοβιτς σκοράρει, όμως μετά από χρήση VAR ακυρώνεται το γκολ για φάουλ του Μπάμπα στην αρχή της φάσης

59′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος, ο Μπάμπα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Κοσέλεφ μπλόκαρε

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο στο Περιστέρι! 

Live ενημέρωση: Ημίχρονο στο Περιστέρι!

45+1′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ και 0-1! Ο Σορετίρε έκανε ωραία κίνηση, πάσαρε για τον Ζίβκοβιτς ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα

45′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Σβαμπ πήγε να κρεμάσει τον Κοσέλεφ, δεν τα κατάφερε

Τέλος στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ! Η Ένωση επικρατεί με 0-3

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-2: Το γκολ του Ελίασον (video) 

82′: Λεβαδειακός – ΑΕΚ: ΓΚΟΛ 0-3: Μετά από σέντρα του Μάνταλου, ο Γκατσίνοβιτς με κεφαλιά τριπλασιάζει τα τέρματα της Ένωσης

6′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Λάθος γύρισμα του Ότο, ο Καρλίτος κάνει το σουτ όμως ο Κοτάρσκι μπλοκάρει

Σέντρα στο Περιστέρι

53′: Λεβαδειακός – ΑΕΚ: ΓΚΟΛ 0-2: Η Ένωση διπλασιάζει τα τέρματά της. Από βαθιά μπαλιά προς τον Λιβάι, αυτός γυρίζει φάτσα προς την εστία, τρέχει προς την περιοχή, αφήνει στα δεξιά για τον στον Ελίασον ο οποίος παρά το διπλό μαρκάρισμα φέρνει τη μπάλα στο αριστερό και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκροφ!

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-1: Ανοίγει το σκορ ο Κοϊτά (video)

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Μούντες, Τσακμάκης, Μπρόρσον, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ, Μπακού, Μιχόρλ, Ουάρντα, Καρλίτος.

Στον πάγκο οι Χουτεσιώτης, Σταυρόπουλος, Φαν Βερτ, Γιουμπιτάνα, Καλοσκάμης, Πομόνης, Βρακάς, Σταματούλας, Καραμάνης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Σορετίρε, Τσάλοφ.

Στον πάγκο οι Τσιφτσής, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Θυμιάνης, Καμαρά, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι.

Άρχισε το Β’ μέρος.

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Η φάση που ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι  (video)

Ημίχρονο στη Λιβαδειά Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-1.

44′ ΓΚΟΛ 0-1: Ο Κοϊτά που είναι ο πιο ορεξάτος παίκτης της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ανοίγει το σκορ. Μετά από ωραίες ντρίπλες που κάνει από τα αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, κινείται προς τον άξονα και με δυνατό σουτ κάνει το 0-1.

40′: Η ΑΕΚ έχει κινητικότητα, φτάνει έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού αρκετά συχνά, ωστόσο δεν έχει δημιουργήσει αυτό που λέμε κλασικές ευκαιρίες. Προϋποθέσεις μόνο και κάποια καλά σουτ.

34′: Νέα καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό! Τσάπρας για τον Όζμπολτ, που πήγε να κατεβάσει με τον Στρακόσια να βγαίνει και να προλαβαίνει να διώξει. Στο «ριμπάουντ» το σουτ από τον Τσάπρα έφυγε άουτ λίγο πάνω από την εστία.

15′: Απίστευτη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό! Μετά από σοβαρό λάθος του Στρακόσια που  πάσαρε πάνω στον Οζμπολτ, ο τελευταίος σούταρε σε κενή εστία, εκεί ωστόσο ήταν ο Μουκουντί με τη μπάλα να βρίσκει πάνω του και να περνάει σε κόρνερ. Φωνάξαν για χέρι οι γηπεδούχοι, διαιτητής και var είπαν το ματς να συνεχιστεί.

10′: Χωρίς κάτι το αξιόλογο στο ματς μετά τα πρώτα 10 λεπτά.

Live ενημέρωση:  1′: Άρχισε το ματς!

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχο, Τσάπρα, Πλέγα, Μπάλτσι, Παπαδόπουλο, Πεντρόσο, Γιαννιώτα, Γιάλλοου, Όζμπολτ, Λιάγκα.

Στον πάγκο: Γκαραβέλης, Κάσσος, Χαβαλές, Κάτρης, Μεχία, Συμελίδης, Τσόκαϊ, Ρομό, Γιόκε

ΑΕΚ: Στρακόσια, Μουκουντί, Πήλιος, Ρότα, Βίντα, Σιμάνσκι, Λιούμπισιτς, Λαμέλα, Κοϊτά, Ελίασον, Γκαρσία.

Στον πάγκο: Θεοχάρης, Κάλενς, Οντουμπάτζο, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Φερνάντες, Περέιρα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Live ενημέρωση: Athens Kallithea – Παναθηναϊκός 2-2 (Τελικό)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.