ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πάει για μεγάλες αλλαγές – Φωτιά στα μεταγραφικά

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα πολλά να κάνει μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο.
Παναθηναϊκός: Πάει για μεγάλες αλλαγές – Φωτιά στα μεταγραφικά

Ο Παναθηναϊκός πάει στη διακοπή μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα γνωρίζοντας πως έχει αρκετά να κάνει στη μεταγραφική περίοδο.

Τα περισσότερα αφορούν σε αποχωρήσεις. Έχουμε αναλύσει και προ ημερών πως είναι πολλά τα λεφτά και κάτι πρέπει να κάνει. Οι παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο κοστίζουν αρκετά.

Έφυγε ο Αϊτόρ, βρέθηκε λύση με τους χαμηλόμισθους ούτως ή άλλως Τσοκάι και Κάτρη, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα ακόμα. Το μεγαλύτερο αγκάθι είναι ο Βιλένα. Με το δικό του συμβόλαιο οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να φέρουν παικταρά στα χαφ. Όχι ότι δεν το ψάχνουν ανεξάρτητα από την υπόθεση του Ολλανδού.

Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Βέρμπιτς στο φινάλε θα αποχωρήσει και ο Παναθηναϊκός θα απεμπλακεί από ένα ακόμη συμβόλαιο, αλλά με τον Πέρεθ δεν είναι απλά τα πράγματα. Δεν αρέσει στον Ισπανό χαφ να είναι ανενεργός, αλλά δεν είναι και εύκολο σε αυτή την ηλικία να βρει αντίστοιχο συμβόλαιο. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάτι θα γίνει και με τον Κλέινχεισλερ και απομένει ο Σπόραρ.

Για τον Σλοβένο φορ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Αλόνσο τον υπολογίζει. Και ίσως στην πορεία της σεζόν ο Σπόραρ προσπεράσει και τον Γερεμέγεφ. Μόνο που αυτό δεν τον καλύπτει. Έτσι άπαντες περιμένουν από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας να δώσει τη λύση. Το «τριφύλλι» δεν έχει σκοπό να τον ξεπουλήσει, αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο θα τον δώσει, την ώρα που ήδη κοιτάει για τον αντικαταστάτη του.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Πάει για μεγάλες αλλαγές – Φωτιά στα μεταγραφικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.