ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μία «έκπληξη» από τον Ραζβάν Λουτσέσκου η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο.
Με μία «έκπληξη» από τον Ραζβάν Λουτσέσκου η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σήμερα (1/9, 20:30) με τις ενδεκάδες των δύο ομάδων να γίνονται γνωστές.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μετράει δύο διαδοχικές ισοπαλίες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάισον και τον Μπράντον Τόμας, ενώ προχώρησε σε «έκπληξη» δίνοντας φανέλα βασικού στον Σόλα Σορετίρε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπάμπα, Ότο, Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σβαμπ και Οζντόεφ είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Σορετίρε είναι η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Τσάλοφ.

Οι ενδεκάδες

Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Μούντες, Τσακμάκης, Μπρόρσον, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ, Μπακού, Μιχόρλ, Ουάρντα, Καρλίτος

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Σορετίρε, Τσάλοφ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με μία «έκπληξη» από τον Ραζβάν Λουτσέσκου η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.