VIRAL

Μυθικός Τόμας Μίλερ! Έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών στην Μπάγερν και το γιόρτασε με τους οπαδούς (vid)

Ρέκορντμαν συμμετοχών της Μπάγερν Μονάχου έγινε και επίσημα ο Τόμας Μίλερ και το πανηγύρισε δεόντος!
Μυθικός Τόμας Μίλερ! Έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών στην Μπάγερν και το γιόρτασε με τους οπαδούς (vid)

Ζωντανός θρύλος της Μπάγερν Μονάχου έγινε ο Τόμας Μίλερ ο οποίος με την εμφάνισή του κόντρα στη Φράιμπουργκ συμπλήρωσε 710 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών.

O Γερμανός μεσοεπιθετικός μπήκε στο 59ο λεπτό του αγώνα της Bundesliga και με την εμφάνισή του στο γήπεδο ξεπέρασε τον Σεπ Μάιερ, κάτοχο του ρεκόρ μέχρι πριν με 709 συμμετοχές.

Μάλιστα ο Τόμας Μίλερ σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του κλειδώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη νίκη! Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς για τον παίκτη ο οποίος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπάγερν και αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα από το 2009.

Ο επικός Μίλερ βέβαια δε σταμάτησε εκεί. Γνωστός για την τρέλα που πουλάει στο γήπεδο, αλλά και για τη σύνδεση που έχει με τους οπαδούς της ομάδας του, ο 34χρονος Μίλερ με το τέλος του αγώνα βρέθηκε στην κερκίδα, ανάμεσα στους οπαδούς και τραγούδησε συνθήματα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bundesliga (@bundesliga)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Bayern (@fcbayern)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Müller (@esmuellert)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυθικός Τόμας Μίλερ! Έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών στην Μπάγερν και το γιόρτασε με τους οπαδούς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις