ΑΕΚ

Το πρώτο θετικό σημάδι της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν είναι πως κέρδισε στη Λιβαδειά αλλά πως είδε τον σούπερ σταρ Έρικ Λαμέλα να έχει μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι του
Το πρώτο θετικό σημάδι της ΑΕΚ

Ο Έρικ Λαμέλα ήρθε στην ΑΕΚ μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών. Καντάρια μπάλα, δίχως συζήτηση. Premier League, La Liga, εθνική Αργεντινής.

Παίκτης σταρ. Το ζήτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι φυσικά αν θα βγει η μεταγραφή. Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ΑΕΚ, το δικαιούται εξάλλου και με βάση το βιογραφικό του.

Τέτοιοι παίκτες επίσης, θέλουν την ευρωπαϊκή διάκριση. Να παίζουν Ευρώπη.

Ο Λαμέλα μέχρι τη Λιβαδειά ερχόταν από τον πάγκο. Ήθελε ακόμα τον χρόνο του για να έχει εντάσεις. Με τον Λεβαδειακό ο Αλμέιδα τον έβαλε βασικό. Σε ένα γήπεδο που ήταν άλλων εποχών, όσον αφορά τον αγωνιστικό του χώρο. Πάλι καλά που δεν χτύπησε και κανείς.

Ο Λαμέλα απάντησε έτσι όπως θα ήθελαν όλοι στην ΑΕΚ.

Με αυτές τις συνθήκες είχε μια πρωτόγνωρη θέληση. Να πάρει μπάλα, να τρέξει την ομάδα. Οι αντιδράσεις του όταν δεν έπαιζαν οι συμπαίκτες του με τη μία, ενδεικτικές.

Το ποδοσφαιρικό του iq υψηλότατο. Αυτό που ήταν ερώτημα ήταν η θέλησή του. Στη Λιβαδειά ο Λαμέλα έδειξε πως είναι σε υψηλά στάνταρ. Θέλει να παίξει, να κερδίσει.

Αυτό για την ΑΕΚ μετά τις πρώτες άσχημες εντυπώσεις μπορεί να ήταν και το καλύτερο πρώτο μήνυμα της σεζόν.

Ο Λαμέλα είναι εδώ και αν μείνει με την ενέργεια που είχε, η ομάδα του θα ανακάμψει. Για τον Αλμέιδα το καλύτερο νέο.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το πρώτο θετικό σημάδι της ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.