MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το δικαστήριο έτοιμο να μοιράσει καταδίκες!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα».
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το δικαστήριο έτοιμο να μοιράσει καταδίκες!

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η σειρά «Ηλέκτρα» που θα προβάλλεται για δεύτερη σεζόν και πάλι από την ΕΡΤ1.

Μετά από μία πετυχημένη πρώτη χρονιά, όπως φάνηκε και στα νούμερα στην τηλεθέαση, το κρατικό κανάλι, αποφάσισε να δώσει ακόμα περισσότερα επεισόδια τους τηλεθεατές.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα» λοιπόν, θα δούμε όλες τις ιστορίες της Αρσινόης ανατέλλουν ξανά. Μα κουβαλούν μέσα τους βαθύ σκοτάδι.

Θα δούμε ότι κάποιος ξυπνά σε ένα δωμάτιο φτηνού ξενοδοχείου. Το φως που μπαίνει από τις γρίλιες φωτίζει το θυμό και την ασχήμια.

Άλλος ανοίγει τα μάτια του στο ψυχρό φως μια λάμπας που τρεμοπαίζει. Δεν ξέρει αν είναι μέρα ή νύχτα. Δεν ξέρει ποια είναι αυτή η γυναίκα που δεν φεύγει στιγμή από το πλάι του.

Άλλος περιφέρεται μέσα στο άδειο του σπίτι, αναζητώντας τον άνθρωπο που μοιραζόταν τη ζωή του. Μια αίθουσα δικαστηρίου ετοιμάζεται για να δεχθεί τους αντιδίκους. Ένα τραπέζι στρώνεται για να καλωσορίσει εκείνον που έλειψε καιρό.

Μα κανείς δε θα συναντηθεί με αυτό που πραγματικά επιθυμεί. Τι σημασία έχει αν όλα τα πουλιά γεννήθηκαν για να πετούν; Οι άνθρωποι, με τι φτερά να μακρύνουν από τη μοίρα τους;

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ηλέκτρα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη: Αποκαλυπτικό «ατύχημα» για την παρουσιάστρια στην πρεμιέρα!

Άρης Πορτοσάλτε : Επιστρέφει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Το δικαστήριο έτοιμο να μοιράσει καταδίκες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα