MEDIA

Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος απατά την Κέλλυ με την κολλητή της

Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Αρχελάου 5
Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος απατά την Κέλλυ με την κολλητή της

Μία από τις πρώτες πρεμιέρες της σεζόν αναμένεται να κάνει το Αρχελάου 5 της ΕΡΤ με τη νέα κωμωδία της κρατικής τηλεόρασης να κυκλοφορεί μάλιστα και το trailer του πρώτου επεισοδίου το οποίο αναμένεται να σαρώσει την τηλεθέαση.

Η σειρά μας μεταφέρει στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Αθήνας, το Παγκράτι. Εκεί όπου κάτω από μια πολυκατοικία ανοίγει ένα μπαράκι.

Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος απατά την Κέλλυ με την κολλητή της

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, η Κέλλυ θα χωρίσει από τον Αλέξανδρο αφού την απάτησε με την καλύτερη της φίλη και θα διεκδικήσει την Αρχελάου 5 στο δικαστήριο με την βοήθεια της εκκεντρικής δικηγόρου, Μαρούκας.

Ο Στέφανος είχε πάντα όνειρα να γίνει σταρ, ο Ορφέας μεγάλος σκηνοθέτης, η Λυδία εύχεται να ξεπεράσει μια μέρα της φοβίες της και η Δώρα να την αποδεχτούν επιτέλους όπως ακριβώς είναι.

Κανείς από όλους αυτούς, όμως, δε ξέρει πως σύντομα θα ανοίξει ένα μπαρ που είναι η απάντηση για ό,τι έχουν ζητήσει από τη ζωή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος απατά την Κέλλυ με την κολλητή της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα