ΠΑΟΚ

Αρχηγική ομιλία του Σβαμπ μπροστά από την εικόνα της Παναγίας πριν το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (vid)

Ο Στέφαν Σβαμπ εμψύχωσε τους συμπαίκτες του πάνω από την εικόνα της Παναγίας πριν από το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Αρχηγική ομιλία του Σβαμπ μπροστά από την εικόνα της Παναγίας πριν το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (vid)

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου, επικρατώντας με 1-2, σε μια αναμέτρηση στην οποία κατάφερε να ξεχωρίσει ο Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός μέσος αποτελεί μια ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που απέδειξε και με την αρχηγική ομιλία του στα αποδυτήρια πριν το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.

Κρατώντας την εικόνα της Παναγίας, κάτι που έκαναν και την περασμένη σεζόν, οι παίκτες του δικεφάλου συγκεντρώθηκαν στο κέντρο των αποδυτηρίων του γηπέδου του Περιστερίου, με τον Στέφαν Σβαμπ ως αρχηγός να εμψυχώνει την υπόλοιπη ομάδα.

«Είμαστε εδώ για το επόμενο βήμα. Και το επόμενο βήμα είναι η επόμενη νίκη. Συνεχίζουμε δυνατά εντάξει; Όλοι αφήστε την ψυχή σας στο γήπεδο! Θα κάνουμε τα πάντα ότι κι αν είναι απαραίτητο για να φύγουμε από το γήπεδο ως νικητές απόψε (σ.σ. χθες 1/9) οκ;

Δεν έχει σημασία αν θα παίξουμε φανταστικά ή αν θα παίξουμε σκ@τ@. Παίρνουμε τους τρεις πόντους και πηγαίνουμε πίσω στο σπίτι για να ξεκουραστούμε. Πάμε παιδιά! 1, 2, 4 ΠΑΟΚ!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος.

Δείτε την ομιλία από τον Στέφαν Σβαμπ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχηγική ομιλία του Σβαμπ μπροστά από την εικόνα της Παναγίας πριν το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.