ΜΠΑΣΚΕΤ

Αινιγματική ανάρτηση από Ραζνάτοβιτς – Ποιους παίκτες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εννοεί

Ο γνωστός μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς «φωτογράφισε» τις μετακινήσεις Πετρούσεφ - Μπαλτσερόφσκι.
Αινιγματική ανάρτηση από Ραζνάτοβιτς – Ποιους παίκτες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εννοεί

Αινιγματική ανάρτηση, στο προφίλ του στο twitter, έκανε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς η οποία πιθανότατα αφορά τους Φιλίπ Πετρούσεφ και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Ο γνωστός μάνατζερ που έχει πελάτη τόσο τον Σέρβο φόργουορντ όσο και τον Πολωνό σέντερ «φωτογράφισε» τις μετακινήσεις τους σε Ερυθρό Αστέρα και Μάλαγα αντίστοιχα.

Θυμίζουμε οτι μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό, ο Πετρούσεφ αναμένεται να συνεχίσει ως δανεικός στην ομάδα της Σερβίας.

Επίσης ο Μπαλτσερόφσκι που δεν χωράει στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Ανδαλουσίας και έτσι θα συνεχίσει εκεί για 2+1 χρόνια (ανακοινώθηκε επίσημα).

Αινιγματική ανάρτηση από Ραζνάτοβιτς – Ποιους παίκτες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εννοεί

Το κοινό που έχουν σέρβικη ομάδα με την ισπανική είναι τα ίδια χρώματα με τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ. Δηλαδή ερυθρόλευκα και πράσινα αντιστοίχως.

«Kάποιες φορές, κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών, οι παίκτες αλλάζουν τα πάντα, εκτός από τα χρώματα…», αναφέρει η ανάρτηση του Ραζνάτοβιτς η οποία πιθανότατα αναφέρεται στους δύο καλαθοσφαιριστές.

Δείτε την παρακάτω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αινιγματική ανάρτηση από Ραζνάτοβιτς – Ποιους παίκτες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εννοεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.