ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Ομάδα ακροδεξιών τούρκων φόρεσε σακί στο κεφάλι Αμερικανού στρατιώτη!

Φόρεσαν σακί το κεφάλι ενός Αμερικανού στρατιώτη στη Σμύρνη! - 15 άτομα κρατούνται.
Τουρκία: Ομάδα ακροδεξιών τούρκων φόρεσε σακί στο κεφάλι Αμερικανού στρατιώτη!

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τον φανατισμό των ακροδεξιών στην Τουρκία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Haberler.com» προέβησαν σε μια απίστευτη επίθεση καθώς 15 άτομα επιτέθηκαν σε Αμερικανό στρατιώτη και του φόρεσαν σακί στο κεφάλι!

Πρόκειται για μια ομάδα μελών της «Πρωτοποριακής Νεολαίας του Κόμματος Πατρίδας» και της «Ένωσης Νεολαίας Τουρκίας». Το θύμα υπηρετεί σε αμερικανικό πολεμικό πλοίο το οποίο είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Σμύρνης και εκείνη τη στιγμή είχε βγει για βόλτα στη πόλη.

Οι ακραίοι Τούρκοι όταν κατάλαβαν οτι επρόκειτο για Αμερικανό στρατιώτη, τον πλησίασαν και του φόρεσαν το σακί στο κεφάλι σε μια προσπάθεια να τον «καπελώσουν», φωνάζοντας μάλιστα το σύνθημα «Yankee Go Home»!

Τουρκία: Ομάδα ακροδεξιών τούρκων φόρεσε σακί στο κεφάλι Αμερικανού στρατιώτη!

Ευτυχώς το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα που βρισκόταν στην περιοχή, αλλά και από κινητά και έτσι οι τούρκοι δράστες συνελήφθησαν, 15 άτομα συνολικά όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές. Μάλιστα γίνονται έρευνες προκειμένου το περιστατικό να διαλευκανθεί εις βάθος.

Ο αρχηγός του Κόμματος της Πατρίδας Ντόγκου Περιντσέκ είπε ότι η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα απάντηση για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια πριν λίγο καιρό. Ουσιαστικά κάποιοι στην Τουρκία θεωρούν οτι πίσω από την δολοφονική επίθεση κρύβονται οι ΗΠΑ.

Την ευθύνη για το περιστατικό ανέλαβαν επίσημα η «Πρωτοποριακή Νεολαία του Κόμματος Πατρίδας» και η «Ένωση Νέων Τουρκίας », που δηλώνουν μάλιστα και περήφανες.

Μάλιστα στους ισχυριμούς τους έμπλεξαν και την… Ελλάδα! «Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Ελλάδας, που στρέφουν τα όπλα τους στην Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, πρέπει να υπολογίσουν ποια δύναμη αντιμετωπίζουν. Την ίδια ώρα, η Τουρκική Νεολαία απάντησε από την Τουρκία στο μαρτύριο του αρχηγού της Χαμάς, Χανίγια και έστειλε χαιρετισμούς στον ηρωικό παλαιστινιακό λαό από τη Σμύρνη».

Δείτε παρακάτω το απίθανο περιστατικό στην Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ομάδα ακροδεξιών τούρκων φόρεσε σακί στο κεφάλι Αμερικανού στρατιώτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.