ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνιελ Ποντένσε: Αυτή είναι η νέα του ομάδα – Ξεκάθαρο τελικά παιχνίδι Μέντες;

Ξεκάθαρο τελικά παιχνίδι Μέντες που ήθελε να πάει και άλλο παίκτη του εκεί.
Ντάνιελ Ποντένσε: Αυτή είναι η νέα του ομάδα – Ξεκάθαρο τελικά παιχνίδι Μέντες;

Ο Ντάνιελ Ποντένσε, έγινε το βράδυ της Δευτέρας επίσημα παίκτης της Αλ Σαμπάμπ, με τον Πορτογάλο να υπογράφει στους Σαουδάραβες.

Πρόκειται για μεταγραφή 100% Ζόρζε Μέντες, καθώς ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης ήθελε να πάει στη Σαουδική Αραβία και τον άλλο πελάτη του Ζοζέ Σα, με τον συμπατριώτη του όμως, (επίσης παίκτης, τερματοφύλακας της Γουλβς) και πρώην του Ολυμπιακού, όπως ο Ποντένσε, να λέει «όχι» στην πρόταση του ατζέντη του.

Διαβάστε επίσης:

Γουίλιαν: Τον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός με καλωσόρισμα στα βραζιλιάνικα

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά στον Γουίλιαν! Συνεχόμενες συσκέψεις και φημολογία για άμεσες αφίξεις! Οι επαφές με τον Γιαζιτσί, στάση αναμονής για Ζιγιές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντάνιελ Ποντένσε: Αυτή είναι η νέα του ομάδα – Ξεκάθαρο τελικά παιχνίδι Μέντες;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.