SPORTIME BET

Οι καλύτερες αναμετρήσεις του US Open με ενισχυμένες αποδόσεις!

Όλη η δράση στο US Open παρέα με τη Novibet!
Οι καλύτερες αναμετρήσεις του US Open με ενισχυμένες αποδόσεις!

Το Αμερικανικό Open μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση του, καθώς την Τρίτη (3/9) κρίνονται τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά, αλλά και τα πρώτα των ημιτελικών.

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ αντιμετωπίζει τον Τζόρνταν Τόμπσον σε έναν αυστραλιανό «εμφύλιο» για μια θέση στην οκτάδα. Ο πρώτος θέλει να βρεθεί σε τρίτο συνεχόμενο προημιτελικό φέτος σε Grand Slam και πρώτο στις ΗΠΑ μετά το 2020, έχοντας αποκλείσει ως τώρα Γκίρον (3-1), Βιρτάνεν (3-0) και Έβανς (3-1).

Από την πλευρά του ο Τόμπσον, Νο32 του ταμπλό κυνηγά τον πρώτο  προημιτελικό της καριέρας του σε μεγάλο τουρνουά έχοντας 3/3 νίκες χωρίς να έχει χάσει σετ (3-0) με Λεστιέν, Χουρκάζ και Αρνάλντι.

Άλεξ Ντε Μινόρ – Τζόρνταν Τόμπσον 1:1.28 2:3.70

Συνέχεια με τον Γιανίκ Σίνερ απέναντι στον Τόμι Πολ, με τον κάτοχο του Αυστραλιανού Open να θέλει να επιστρέψει σε οκτάδα μετά το 2022 έχοντας υποτάξει κατά σειρά ΜακΝτόναλντ (3-1), Μίκελσεν (3-0) και Ο’ Κόνελ (3-0).

Ο Πολ από την άλλη δεν έχει φτάσει ποτέ τόσο μακριά σε Grand Slam έχοντας νικήσει ως τώρα Σονέγκο (3-1), Πάρσελ (3-0) και Ντιαλό (3-1).

Γιανίκ Σίνερ – Τόμι Πολ 1:1.17 2:5.10

Σε έναν ισορροπημένο προημιτελικό ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αντιμετωπίζει τον Φράνσις Τιαφό, με τον Βούλγαρο να προέρχεται από πρόκριση έπειτα από πέντε σετ με τον Ρούμπλεφ (3-2) φτάνοντας για πρώτη φορά στους «8» στις ΗΠΑ, καθώς είχαν προηγηθεί οι «καθαρές» νίκες με 3-0 εις βάρος Ζακέ, Χιτζικάτα και Γκρίκσπουρ.

O Τιαφό βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά στον προημιτελικό έχοντας αποκλείσει Κοβάσεβιτς (3-1), Σεβτσένκο (αποσύρθηκε), Σέλτον (3-2) και Ποπίριν, με τον αντίπαλό του να προέρχεται από τη νίκη-πρόκριση επί του Τζόκοβιτς.

Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Φράνσις Τιαφό 1:1.63 2:2.30

Άλλος ένας προημιτελικός με ενδιαφέρον είναι αυτός ανάμεσα σε Τέιλορ Φριτζ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Αμερικανό να φτάνει σε τρίτο προημιτελικό φέτος και να στοχεύει στον πρώτο ημιτελικό της χρονιάς, έχοντας χάσει μόλις ένα σετ ως τώρα (3-0 με Καραμπέλι, Μπερετίνι, Κομεσάνα, 3-1 με τον Ρουντ).

Ο Ζβέρεφ από την πλευρά του κυνηγά τον τρίτο φετινό ημιτελικό έχοντας υποτάξει Μάρτενερ (3-1, Μίλερ (3-0, Ετσεβερί (3-1) και Νακασίμα (3-1).

Τέιλορ Φριτζ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ 1:2.33 2:1.61

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο US Open

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι καλύτερες αναμετρήσεις του US Open με ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.