ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ερντογάν: Θέλει να δημιουργήσει ατσάλινο θόλο γύρω από την Τουρκία – Η σπόντα για την Ελλάδα!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλει να δημιουργήσει ένα θόλο προστασίας γύρω από την Τουρκία.
Ερντογάν: Θέλει να δημιουργήσει ατσάλινο θόλο γύρω από την Τουρκία – Η σπόντα για την Ελλάδα!

Ακόμα μία προκλητική ομιλία έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοινώνοντας νέα εξοπλιστικά για την Τουρκία και φυσικά έριξε και τη σπόντα του για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος, ξεκαθάρισε ότι η χώρα του, αναμένεται να δημιουργήσει τον «ατσάλινο θόλο».

Η γειτονική χώρα, είδε ότι στην ευρύτερη περιοχή γίνονται παρόμοιες κινήσεις, όπως για παράδειγμα κάνει το Ισραήλ και η Ελλάδα φυσικά, ωστόσο θέλησε να το πάει ένα βήμα παραπάνω.

Ενώ εμείς και οι άλλες χώρες τον ονομάζουμε «σιδερένιο» θόλο, η Τουρκία και ο Ερντογάν, δίνουν το όνομα «ατσάλινος», κάτι που σχολίασε και ο ίδιος.

Μάλιστα τονίζεται ότι σε αυτόν, δε θα ενταχθεί και το ρωσικό σύστημα S-400 που διαθέτει η Τουρκία, κάτι που προκαλεί εντύπωση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ερντογάν:

«Με τη βοήθεια του Θεού θα ενεργοποιήσουμε τον ατσάλινο θόλο που είναι το σύστημα όλων των συστημάτων. Αφού κάποιοι έχουν σιδερένιο θόλο, εμείς θα έχουμε τον ατσάλινο θόλο. Αυτός ο θόλος θα βοηθήσει να συνεργαστούν όλα τα αντιαεροπορικά μας όπλα μαζί με τα αντιαεροπορικά μας ραντάρ.

Κάνουμε προσπάθειες για να παράγουμε, να αναπτύξουμε και να προμηθευτούμε οτιδήποτε σε αντιαεροπορικό σύστημα ή όπλο για να προστατεύσουμε την πατρίδα μας.

Θα συνεχίσουμε τη δική μας πορεία. Φυσικά δε θα γυρίσουμε την πλάτη σε όσους θέλουν να συμπορευτούν μαζί μας, αλλά δε θα κάνουμε και το λάθος να βάλουμε όλα μας τα αβγά στο ίδιο καλάθι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Θέλει να δημιουργήσει ατσάλινο θόλο γύρω από την Τουρκία – Η σπόντα για την Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.