ΙΣΠΑΝΙΑ

Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο…»

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ κατέστησε σαφές πως ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με την ομάδα
Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο…»

Η δήλωση-σοκ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το μέλλον του, ανάγκασε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τοποθετηθεί. Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ τόνισε πως ο Πορτογάλος άσος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν θέλει να συζητάει αυτά τα πράγματα την ώρα της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Πέρεθ τόνισε: «Μην με ρωτάτε σας παρακαλώ τέτοια πράγματα για απόψε. Απόψε γιορτάζουμε το Champions League. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλάει, όμως τίποτα δεν είναι τώρα πιο σημαντικό από το να γιορτάσουμε αυτόν τον τίτλο.

Δήλωση-αίνιγμα Ρονάλντο περί αποχώρησης! (vid)

Ο Κριστιάνο ήταν χαρούμενος, είναι χαρούμενος και θα συνεχίσει να είναι έτσι. Δεν είναι τέτοιο θέμα εάν μπορεί να μείνει ή όχι. Έχει συμβόλαιο και είναι μέρος και μέλος του ρόστερ της Ρεάλ. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω ατομικά για έναν παίκτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η Ρεάλ έχει 13 τρόπαια και χαιρόμαστε και για την ομάδα όπως και για τον Κριστιάνο και τις διακρίσεις του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.