MEDIA

Τέλος οι διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά- Ο παρουσιαστής επέστρεψε αλλαγμένος!

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στα τηλεοπτικά στούντιο του ΑΝΤ1 προκειμένου να προετοιμάσει το νέο teaser της εκπομπής
Τέλος οι διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά- Ο παρουσιαστής επέστρεψε αλλαγμένος!

Όλα τα καλά κρατάνε λίγο πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για διακοπές ειδικά για Λιάγκα και Αντωνά που διήρκησαν κάμποσο!

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αφού γύρισε Κυκλάδες και Επτάνησα με τη σύντροφο και τα παιδιά του φυσικά, επέστρεψε στα τηλεοπτικά στούντιο του ΑΝΤ1 προκειμένου να προετοιμάσει το νέο teaser της εκπομπής Το Πρωινό στο οποίο και αποκαλύπτεται τόσο η δημοσιογραφική του ομάδα, όσο και οι νέες μεταγραφές.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η γνωστή τηλεκριτικός, Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θα είναι στην ομάδα του γνωστού παρουσιαστή. Στο «Πρωινό» παραμένουν ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Άρια Καλύβα, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Γρηγόρης Μπάκας και ο Βαγγέλης Περρής. Επίσης θα δούμε στην κουζίνα τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 9:50 το πρωί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τέλος οι διακοπές για Λιάγκα-Αντωνά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

Εντωμεταξύ και η πρώην σύζυγός του, Φαίη Σκορδά, την οποία πλέον θα παρακολουθούμε στο πρωινό του Mega, ξεκινάει την ίδια ακριβώς ημέρα. Προφανώς και έχει να γίνει… πανικός!

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος οι διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά- Ο παρουσιαστής επέστρεψε αλλαγμένος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα