ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χουάνκαρ – Το συμβόλαιο που θα υπογράψει

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Χουάνκαρ να γίνει παίκτης του Άρη.
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χουάνκαρ – Το συμβόλαιο που θα υπογράψει

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής, αφού ο Χουάνκαρ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τα τυπικά.

Πλήρης επιβεβαίωση Sportime, είδηση για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από τις 6 Ιουλίου με το άρθρο «Ο Άρης κοιτάει και τον Χουάνκαρ».

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχτηκαν στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση παίκτη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και έτσι ενεργοποίησε τη συμφωνία που είχε με τον 34χρονο εδώ και μερικές εβδομάδες, με τον Ισπανό να κάνει «άνοιγμα» προς τους Θεσσαλονικείς πριν από λίγο καιρό θέλοντας να παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται πλέον στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπου συνολικά μέτρησε 129 συμμετοχές με τρία γκολ και 15 ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 30 αναμετρήσεις, μοιράζοντας οκτώ ασίστ.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Χουάνκαρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χουάνκαρ – Το συμβόλαιο που θα υπογράψει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.