ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν προχώραγε την μεταγραφή του Ολιβέιρα ο Μεντιλίμπαρ αν δεν άκουγε αυτό

Ο Μεντιλίμπαρ είναι ξεκάθαρος από την αρχή στους ποδοσφαιριστές του και τα λέει έξω από τα δόντια.
Ολυμπιακός: Δεν προχώραγε την μεταγραφή του Ολιβέιρα ο Μεντιλίμπαρ αν δεν άκουγε αυτό

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι από το βράδυ της Τρίτης ουσιαστικά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς επήλθε συμφωνία για την μεταγραφή του 32χρονου Πορτογάλου στους ερυθρόλευκους.

Όμως, αν και εδώ μία – δύο ημέρες είχε βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ Ολυμπιακού και Ολιβέιρα, ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμαρ δεν… έδινε το τελικό ΟΚ για την μεταγραφή.

Ο λόγος; Πως ο Μεντιλίμπαρ ήθελε να… συμφωνήσει πρώτα με τον Ολιβέιρα τον ρόλο του στην ομάδα, ο οποίος φυσικά και θα είναι πολύ σημαντικός, καθώς ο Βάσκος τον προορίζει για αντί – Όρτα και τον άνθρωπο που θα έρχεται να αλλάζει τα δεδομένα ενός παιχνιδιού, όμως ο Μεντιλίμπαρ δεν… μπορούσε να εγγυηθεί θέση βασικού, πάντα, στον Ολιβέιρα.

Το ξαναείπαμε πως ο Μεντιλίμπαρ είναι ξεκάθαρος από την αρχή στους ποδοσφαιριστές του και τα λέει έξω από τα δόντια και ΠΟΤΕ δεν κρεμάει τους παίκτες του, αθετώντας ότι έχει συμφωνήσει. Συμβόλαιο ο λόγος του.

Είπε στους μικρούς πως θα παίξουν. Θα παίξουν. Δεν μπορεί να τους αδειάσει. Δεν το… σηκώνει το λογισμικό του εγκεφάλου του.

Το ίδιο και με τον Ολιβέιρα. Τον ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να του εγγυηθεί πως θα παίζει πάντα από την αρχή. Από τη στιγμή που ο Ολιβέιρα είπε το «ναι» στο σχεδιασμό του Μεντιλίμπαρ, άνοιξε και ο δρόμος της μεταγραφής του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα

Ολυμπιακός: Ζιγές, όνειρο ήταν και πάει! Τρομερά δύσκολο να αλλάξει κάτι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Δεν προχώραγε την μεταγραφή του Ολιβέιρα ο Μεντιλίμπαρ αν δεν άκουγε αυτό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.