SPORTIME BET

Οι μεγάλες αναμετρήσεις του US Open με TOP αποδόσεις!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι προημιτελικοί των Ανδρών και των Γυναικών στο US Open.
Οι μεγάλες αναμετρήσεις του US Open με TOP αποδόσεις!

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και θα παίξει σε προημιτελικό major διοργάνωσης για 3η συνεχόμενη φορά, αφού πέτυχε το ίδιο σε Roland Garros Και Wimbledon. Ο Αυστραλός επικράτησε του συμπατριώτη του, Τζόρνταν Τόμπσον με 3-1 σετ στη φάση των 16 και στην οκτάδα θα αντιμετωπίσει (19:00) τον Βρετανό Τζαν Ντρέιπερ, που βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικά ενός Slam.

Tζακ Ντρέιπερ – Άλεξ Ντε Μινόρ 1:2.10 2:1.74

Την ίδια ώρα (19:00) θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Γιανίκ Σίνερ και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ιταλός, που αυτήν την στιγμή είναι ο νο1 στα rankings των Ανδρών, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο τουρνουά έχοντας χάσει μόλις ένα σετ σε τέσσερα ματς, όμως το ίδιο ισχύει και για τον έμπειρο Ρώσο, που είχε επίσης αρκετά εύκολο έργο στη φάση των 16 κερδίζοντας τον Μπόρζες από την Πορτογαλία με 6-0, 6-1 και 6-3 σετ.

Γιανίκ Σίνερ – Ντανίλ Μεντβέντεφ 1:1.40 2:3.00

Μεγάλο ντέρμπι στο ταμπλό των Γυναικών. Το νο1 των rankings, Ίγκα Σφιόντεκ, αντιμετωπίζει την Τζέσικα Πεγκούλα, που θα κυνηγήσει την υπέρβαση παίζοντας στην… έδρα της. Η Σφιόντεκ κάνει περίπατο μέχρι στιγμής στο US Open, αφού απέκλεισε τις Ρακίμοβα, Σιμπαχάρα, Παβλιουτσένκοβα και Σαμσόνοβα χωρίς να χάσει ούτε σετ, ενώ, στην άλλη μεριά, η Πεγκούλα ξεπέρασε τα εμπόδια των Ρότζερς, Κένιν, Μπουζάς και Σνάιντερ για να φτάσει μέχρι εδώ.

Ίγκα Σφιόντεκ – Τζέσικα Πεγκούλα 1:1.26 2:3.90

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο US Open

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι μεγάλες αναμετρήσεις του US Open με TOP αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.