MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η ώρα της Νέμεσις για Νικόλα και Παύλο είναι εδώ

Έρχεται δυναμικά η σειρά «Ηλέκτρα» που θα φέρει τα πάνω-κάτω!
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η ώρα της Νέμεσις για Νικόλα και Παύλο είναι εδώ

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις που λίγοι περιμένουν θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα», που επιστρέφει από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Στόχος φυσικά, η δεύτερη σεζόν πάει ακόμα καλύτερα στην τηλεθέαση και να συνεχίσει να καθηλώνει του τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι η αρχή του κακού έρχεται από την ευχή που δίνει ο Σωτήρης για το γάμο της Νεφέλης.

Η ίδια όμως θέλει να ξεχάσει και προσπαθεί να το κάνει με το μόνο τρόπο που μπορεί, πέφτοντας μέσα στην αγκαλιά του Παύλου.

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη!

Από κει και πέρα, η Ηλέκτρα όμως, δεν μπορεί, δεν θέλει να ξεχάσει, τον άντρα που την πρόδωσε, που την καταδίκασε στην πιο μεγάλη δυστυχία.. αυτή τη φορά, δεν θα δεχτεί παθητικά τη μοίρα της.

Ούτε και ο Βασίλης, όμως, που συναντά την Ουρανίτσα του στο δικαστήριο. Το παρελθόν ξυπνά και κανείς από τους δυο δεν θα μπορέσει ν’ αντισταθεί στ’ αληθινά του συναισθήματα.

Τέλος ο δικηγόρος του Νικόλα προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο και να παραποιήσει την αλήθεια, ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι η αλήθεια δε γίνεται να κρύβεται για πάντα.

Ένας φάκελος φτάνει στο δικαστήριο. Η Νέμεσις για το Νικόλα είναι εδώ.. Όπως και για τον Παύλο.. Η Ηλέκτρα περνάει την πόρτα της Χωροφυλακής. «Ο Παύλος Φιλίππου είναι ο Στρατής Δανέζης»

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ηλέκτρα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η απάντησή της για το αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor – Θα πάει στο Exathlon;

Σπύρος Σούλης: Έγινε πατέρας;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η ώρα της Νέμεσις για Νικόλα και Παύλο είναι εδώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα