MEDIA

Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ βάζει μπράβους να απειλήσουν τον Στέφανο

Έρχεται δυναμικά η νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5»!
Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ βάζει μπράβους να απειλήσουν τον Στέφανο

Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Πολύ δυνατά θέλει να μπει στην τηλεοπτική μας ζωή η νέα καθημερινή σειρά «Αρχελάου 5» που θα προβάλλεται από την ΕΡΤ1.

Από νωρίς, στόχος είναι το δέσιμο των τηλεθεατών με τους πρωταγωνιστές, κάτι που θα φέρει και νούμερα στην τηλεθέαση.

Έτσι τα πρώτα spoilers έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και εμείς σας έχουμε τα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Αρχικά, η Κέλλυ αποφασίζει ότι θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να κλείσει το μπαρ και στη συνέχεια να πουλήσει τα πάντα και να φύγει.

Έτσι, για να τον πετύχει αυτό θα βρει μία λύση όχι και πολύ καλή, αφού θα αναθέσει σε γνωστό μπράβο της νύχτας, το Κολιμπρί, να απειλήσει τον Στέφανο προκειμένου να το κλείσει.

Το μπαρ όμως «προστατεύεται» από τον Ματθαίο και κανείς δεν μπορεί να το ακουμπήσει, αφού αυτός κάνει κουμάντο.

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας νοικιάζει ένα υπόγειο για τις πρόβες του. Ο Στέφανος καλείται σε οντισιόν για ριάλιτι κομμωτικής και δεν έχει κανέναν να αφήσει στο πόδι του.

Έτσι αρχίζει η σχέση του με τον ιδιόρρυθμο αστυνομικό Οδυσσέα τον οποίον αφήνει να επιβλέπει το μπαρ, ώσπου να γυρίσει. Η μια παρεξήγηση φέρνει την άλλη με επεισοδιακό τρόπο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Αρχελάου 5 και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η απάντησή της για το αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor – Θα πάει στο Exathlon;

Σπύρος Σούλης: Έγινε πατέρας;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ βάζει μπράβους να απειλήσουν τον Στέφανο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα