ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδιανόητος ο Χάαλαντ – Πάει να σπάει το ρεκόρ των χατ-τρικ στην Premier League έχοντας 200 παιχνίδια λιγότερα από τον πρώτο!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κάνει ό,τι μπορεί για να μας πείσει ότι δεν είναι άνθρωπος αλλά… ρομπότ.
Αδιανόητος ο Χάαλαντ – Πάει να σπάει το ρεκόρ των χατ-τρικ στην Premier League έχοντας 200 παιχνίδια λιγότερα από τον πρώτο!

Για μία ονειρική χρονιά έχει αρχίσει ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην Premier League, κάνοντας πράγματα που μας κάνουν να ζαλιζόμαστε.

Συγκεκριμένα σε μόλις τρία παιχνίδια φέτος με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, έχει πετύχει ήδη επτά τέρματα και μάλιστα έχει σημειώσει δύο χατ-τρικ.

Στόχος του φυσικά να κατακτήσει τα πάντα φέτος με τους «Πολίτες» και να σπάσει το ρεκόρ των γκολ του, που είχε από την πρώτη χρονιά του, όταν σε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα είχε 36 γκολ.

Ωστόσο, έχει βάλει πλώρη, όχι απλά να σπάσει, αλλά να διαλύσει ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ στην Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη.

Αυτό το ρεκόρ είναι φυσικά τα περισσότερα χατ-τρικ στην ιστορία του πρωταθλήματος, εκεί που την κορυφή κατέχει ο πρώην αρχηγός της Σίτι, ο Σέρχιο Αγκουέρο που έχει 12.

Τη στιγμή που μιλάμε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, έχει καταφέρει να πετύχει 8 χατ-τρικ και να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας σε μόλις 69(!) συμμετοχές στην Premier League.

Όταν οι υπόλοιποι που βρίσκονται μαζί του, με τον ίδιο αριθμό χατ-τρικ να είναι ο Ανρί σε 258 συμμετοχές, ο Χάρι Κέιν σε 320 και ο Μάικλ Όουεν σε 326.

Πάνω από τον Νορβηγό, που φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να τον πιάσει είναι ο Ρόμπι Φάουλερ με 9 χατ-τρικ σε 379 συμμετοχές, δεύτερο ο Άλαν Σίρερ με 11 χατ-τρικ σε 441 και στην κορυφή όπως είπαμε με 12 ο Αγκουέρο άλλα σε 275 συμμετοχές.

Έτσι όπως το πάει όμως ο Χάαλαντ, μπορεί να κάνει το αδιανόητο και να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας ακόμα και σε λιγότερα από 100 παιχνίδια, κάτι που θα είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσει στο μέλλον.

Χάαλαντ: Δείτε τα αδιανόητα στατιστικά του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδιανόητος ο Χάαλαντ – Πάει να σπάει το ρεκόρ των χατ-τρικ στην Premier League έχοντας 200 παιχνίδια λιγότερα από τον πρώτο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.