ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άκπομ περιμένει ένα τηλέφωνο για να επιστρέψει Ελλάδα!

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Άγιαξ για την αγορά του Τσούμπα Άκπομ. Προέκυψε ο Κορέα και περίμένει με τις βαλίτσες στο χέρι ο Άγγλος φορ!
Ο Άκπομ περιμένει ένα τηλέφωνο για να επιστρέψει Ελλάδα!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Άγιαξ για την αγορά του Άκπομ και με τον Βρετανό φορ, αλλά προέκυψε ο Κορέα και ο Άκπομ είναι πλέον στο.. περίμενε!

Λίγες μόνο ημέρες μετά τον δεύτερο αγώνα του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό, το Sportime αποκάλυπτε ότι οι «πράσινοι» όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Τσούμπα Άκπομ αλλά κατέθεσαν και επίσημη πρόταση στην ολλανδική ομάδα για να τον αποκτήσουν.

Ο «Αίαντας» ξεκάθαρα είχε τον παίκτη στην transfer list και το επόμενο βήμα ήταν απλώς να αποκτήσει έναν καθαρό φορ ακόμη για να ανοίξει ο δρόμος για τη πώληση του. Αυτό και συνέβη. Ο Άγιαξ «τσίμπησε» λίγο παραπάνω την τιμή και τα βρήκε περίπου στα 3,5εκ. ευρώ με τον Παναθηναϊκό, που προχώρησε σε συμφωνία και με τον παίκτη σε τριετές συμβόλαιο με κάτι παραπάνω από 1εκ. ευρώ ετησίως!

Ο Άκπομ ήταν ζεστός στην ιδέα της επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ πείστηκε ειδικά από τη στιγμή που το «τριφύλλι» θα συνεχίσει στο Conference League. Αυτό που δεν περίμενε ο 29χρονος επιθετικός, είναι πως θα προέκυπτε άλλη επιλογή στην πορεία (Κορέα) και ο Παναθηναϊκός θα τον έχει πια stand by. Ο Βρετανός επιθετικός  είναι στην Ολλανδία με τις βαλίτσες στο χέρι και περιμένει πια τις εξελίξεις. Και ένα τηλέφωνο για να επιστρέψει στη χώρα μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άκπομ περιμένει ένα τηλέφωνο για να επιστρέψει Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!