MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Βομβιστική επίθεση, ξυλοδαρμοί και νέοι έρωτες στην πρεμιέρα

Λίγες μέρες έμειναν για την πρεμιέρα του 4ου κύκλου της σειράς «Η γη της ελιάς» με τις εξελίξεις να τρέχουν.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Βομβιστική επίθεση, ξυλοδαρμοί και νέοι έρωτες στην πρεμιέρα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Με φουλ δράση ξεκινάει η Γη της ελιάς στον 4ο κύκλο της. Οι εξελίξεις που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο κάνουν άνω κάτω τους πρωταγωνιστές ενώ οι νέοι ήρωες που θα μπουν στη σειρά φέρνουν ανατροπές.

Η σειρά του Mega επιστρέφει στην καθημερινότητά μας στις 23 Σεπτεμβρίου όταν και θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτά θα δούμε στην πρεμιέρα

Οι εμπρησμοί της Αμαλίας έχουν ως αποτέλεσμα τον βασανιστικό θάνατο της Ελευθερίας και την τραγωδία να σκεπάζει τους Βρεττάκους. Η Αμαλία ζώνεται από τύψεις ενώ ο Μάνος με τη Μαρίνα προσπαθούν να βοηθήσουν τη μικρή Αγγελική.

Τα προβλήματα όμως συνεχίζονται για τους Βρεττάκους καθώς, αργότερα, ο Ισίδωρος αποφασίζει να πάει ταξίδι στην Αμερική. Η απόφαση όμως αποδεικνύεται μοιραία. Ο Μάνος με τη Μαρίνα ανησυχούν που δε δίνει σημάδια ζωής και τότε, ψάχνοντάς τον, ανακαλύπτουν ότι δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του. Ένας άγνωστος τότε θα τους ενημερώσει πως ο Ισίδωρος έπεσε θύμα απαγωγής.

Την ίδια ώρα έναν νέο εφιάλτη καλείται να αντιμετωπίσει ο Δημοσθένης καθώς μπαίνει στο στόχαστρο επικίνδυνων ανθρώπων. Μάλιστα του ετοιμάζουν χτύπημα δολοφονίας. Βάζουν έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο αμάξι του. Η βομβιστική επίθεση θα τον ταράξει με την Ασπασία και τον Στάθη να θέλουν να μάθουν ποιος τον θέλει νεκρό.

Άσχημη τροπή παίρνει και η ιστορία της Αριάδνης με κάτι φίλους του πρώην της, του Στράτου, να της επιτίθονται στο ίδιο της το σπίτι και να την ξυλοκοπούν για τον χαμό του. Η κατάσταση της θα είναι κρίσιμη.

Τον ένα χωρισμό μετά τον άλλον θα δούμε στη νέα σεζόν. Αρχικά οι πρώτοι που χωρίζουν είναι ο Χρήστος με την Αφροδίτη. Παράλληλα και ο Αποστόλης με την Αναστασία τα χαλάνε λόγω τρίτου προσώπου. Μεγάλη κρίση όμως θα περάσουν και ο Μάνος με τη Μαρίνα με όλα αυτά που τους συμβαίνουν.

Από την άλλη ο νέος έρωτας του Μιλτιάδη με τη Βασιλική θα βρεθεί στο επίκεντρο ενώ και η Αριάδνη έρχεται πολύ κοντά με τον Κουράκο.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της ελιάς: Ο Στέφανος Μιχαήλ έδωσε το πιο μεγάλο spoiler!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος υποψιάζεται τις βρώμικες δουλειές του Δημοσθένη

Αρχελάου 5 επόμενα επεισόδια: Η Κέλλυ βάζει μπράβους να απειλήσουν τον Στέφανο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Βομβιστική επίθεση, ξυλοδαρμοί και νέοι έρωτες στην πρεμιέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα