ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK – Μαρσιάλ: Το αφεντικό τρελάθηκε!

Ένα «τάληρο» δίνει στον Αντονί Μαρσιάλ ο Ηλιόπουλος για να τον φέρει στην ΑΕΚ!
AEK – Μαρσιάλ: Το αφεντικό τρελάθηκε!

Πέντε εκατομμύρια το χρόνο δίνει στον Μαρσιάλ ο Μάριος Ηλιόπουλος για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Γάλλος επιθετικός!

Όταν είχε πρωτοακουστεί το όνομα του Μαρσιάλ για την ΑΕΚ, πριν από κανένα μήνα περίπου, ουδείς είχε ασχοληθεί σοβαρά ακόμη και εντός του οργανισμού της Ένωσης, αφού όπως τόνιζαν και από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης, ο Γάλλος είχε ξεκόψει εξαρχής την προοπτική της Super League.

Ο καιρός όμως πέρασε. Ο 28χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε τις προτάσεις που περίμενε και εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Ως ελεύθερος, ξέρει ότι υπάρχουν ανοιχτές αγορές όμως ομάδες καλών πρωταθλημάτων που θα τον ήθελαν, θα τον είχαν πάρει ήδη. Και η Σεβίλλη που τον ξέρει, το σκέφτεται!

Με την ΑΕΚ να αναζητά ακόμη σέντερ φορ και τον Αλμέιδα να μην μπορεί να πει «όχι» στον Μαρσιάλ, υπήρξε μια επαναπροσέγγιση, με τον εκπρόσωπο του Γάλλου τη φορά αυτή να αφήνει ανοιχτό ένα παραθυράκι.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος προσπαθεί να τον δελεάσει με συμβόλαιο που δεν έχει ξαναδοθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς όπως λέγεται, έχει προτείνει καθαρά 5εκ. ευρώ ετησίως στον Μαρσιάλ συν μπόνους που θα τον κάνουν… μίδα της Super League.

Αν και οΓάλλος έπαιρνε σχεδόν τα διπλάσια στη Γιουνάιτεντ. Είναι πάντως απίθανο να τα ξαναβρεί. Τουλάχιστον στην Ευρώπη.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AEK – Μαρσιάλ: Το αφεντικό τρελάθηκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.